Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους τον Δεκέμβρη ο Αντώνης πρωθυπουργός!

Οι γραφές εγράφησαν και δεν ξεγράφονται. Ο Μάγιστρος Χρύσανθος ετοιμάζει τον επινίκιο λόγο του Ηγέτη που θα ξαναγράψει την ιστορία της Ελλάδος. Οι Αλχημιστές Κρανιδιώτες ετοιμάζουν τα νέα ξόρκια και μαγικά φίλτρα που θα μηδενίσουν τα ελλείμματα της χώρας διαπαντός και χωρίς νέους φόρους. Οι δε πρακτορίσκοι και υποπρακτορίσκοι της Νέας Ρηγίλλης βαράνε τα μυαλά στα κάγκελα και ετοιμάζονται για έφοδο στα Σκόπια και στα σπίτια των εχθρών του Αντώνη. Κάθε αντισαμαρικός θα υποχρεούται να φορά κίτρινο περιβραχιόνιο με την φράση:«είμαι προδότης» …..
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κλίμα ανεστράφη επιτέλους. Ο γουρσούζης Αντώνης έγινε επιτέλους Πορθητής και ζήλεψε του Μωάμεθ. Σύντομα θα αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι ..............
....................
είναι Μεσσίας και Σωτήρας. Όλοι οι εχθροί της Ελλάδος θα εξαφανιστούν από προσώπου Γης. Έτσι θα απαλλαγεί ο πλανήτης από το βάρος των βάρβαρων ανθελλήνων και εμείς θα ζήσουμε επιτέλους καλά. Όλοι οι άλλοι θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που δεν γεννήθηκαν Έλληνες με χρωματοσώματα «Άλφα» του Κενταύρου και «Έψιλον» από τα περίχωρα των Δελφών! Πού πάτε καημένοι χωρίς «Έψιλον»; Ευτυχώς πάντα θα υπάρχει αντωνάκια να σας εξολοθρεύουν βάρβαρες δυνάμεις του κακού….

Δεν υπάρχουν σχόλια :