Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σκληρή γλώσσα και από τον Ψωμιάδη

Γυμνές αλήθειες και από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!
Στην προσπάθειά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να προσδιορίσει το επίπεδο των σχέσεων με την Συγγρού, παίζει με τις λέξεις και ρίχνει τις μπηχτές του. Έτσι έγινε και χθες στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Alter. Όσο για την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, ήταν
σαφέστατος: «Μόνος του ο Σαμαράς δεν μπορεί να έρθει στην εξουσία»!
Χωρίς την «μεγάλη πατριωτική κεντροδεξιά» δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να φτάσει στην εξουσία! Προσέξτε ότι αναφέρεται στην «ενωμένη Κεντροδεξιά» και όχι στην «Καθαρή Δεξιά» των μυστικοσυμβούλων. Παίρνει σαφείς αποστάσεις από τις εμμονές των πρακτόρων της Συγγρού. Και δηλώνει μάλιστα ότι είναι αδύνατον η εκδοχή των «βασιλικότερων του βασιλέως» να φτάσει στην εξουσία .... 
Ειδικότερα για το επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ της Νέας ΝΔ και των στελεχών της, ο Ψωμιάδης ήταν καταπέλτης: «Δυστυχώς κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν καταλάβει ότι κάτω στην κοινωνία χτίζεται κάτι καινούριο. Εκεί υπάρχει συναίνεση κοινωνίας. Δεν έχουμε ανάγκη μόνο την συναίνεση των αρχηγών και των κομμάτων. Αυτό σαν προειδοποίηση για κάποιους πρίγκιπες …. »
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πέταξε και την απαξιωτική του φράση. Το έστειλε το μήνυμα: «Το θέμα δεν είναι πως πάει η Νέα Δημοκρατία αλλά πως πάει η Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Όλοι πενθούμε. Δεν πάμε καλά. Η χώρα δεν πάει καλά. Αυτό μ’ ενδιαφέρει εμένα. Τώρα η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ ή δεν ξέρω τι..... Η χώρα δεν πάει καλά.»

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

EIΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο...ΨΩΜΙΑΔΗΣ!! Ο ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΧΑΡΙΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ! ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ!!. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ! ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΕΞΑΡΧΟΥΣΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.MRB: ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ 1,8%. ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ: 2%. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Ο ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Μ Ο Ν Η Ε Λ Π Ι Δ Α ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.