Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο Σαμαράς την βρίσκει από το βαθύ γαλάζιο κράτος και παρακράτος!

Βαθύ ΠΑΣΟΚ και Βαθιά Δεξιά ανέδειξαν στις ηγεσίες
των κομμάτων τους Γιωργάκη και Αντωνάκη.
Τώρα ζητάνε τα ρέστα!
Κάτι αντίστοιχο με τον Γιωργάκη αντιμετωπίζει και ο Συμφοιτητής Αντωνάκης. 
Όπως ακριβώς είχε απένταντί του ο Παπανδρέου το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ έτσι και τώρα, με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα, έχει ...


απέναντί του ο Σαμαράς. 
Τα μέτωπα είναι παρατεταγμένα και έχουν ήδη βγάλει τα νύχια τους. Ο Κιουτσούκης της ΔΑΚΕ διαφοροποιήθηκε έντονα για τον "νεοφιλελεύθερο" χαρακτήρα των αποκρατικοποιήσεων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και "για να τ' ακούει ο γάιδαρος" τα έβαλαν με τον Κωστή Χατζηδάκη, σάμπως ο Χατζηδάκης κάνει του κεφαλιού του.
Την σκυτάλη πάντως παρέλαβε και ο Φίλος Θύμιος, ο οποίος επίσης κατηγορεί (συμπτωματικά!) τον υπουργό Ανάπτυξης και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη ως ... "νεοφιλελεύθερο"!
Προς κατευνασμό των εσωκομματικών αντιδράσεων ενεργοποιήθηκε ο γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ, Φίλιππος Ταυρής με σκοπό ναν εκτονωθεί η γαλάζια κρίση αν και φαίνεται ότι οι επαφές που ξεκίνησε απλά θα προκαλέσουν μπαλώματα και η ουσία του προβλήματος παραμένει μια και οι ρωγμές δημιουργήθηκαν και δεν πρόκειται να κλείσουν λόγω της πολύ κακής συγκυρίας και άσχημης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.
Το Βαθύ Πασόκ στην σύγκρουσή του με την κυβέρνηση Παπανδρέου αποσκίρτησε από το Kίνημα και τα βρήκε με τις Συνιστώσες του Τσίπρα, άσχετα αν δεν το παραδέχονταν δημόσια. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε παράρτημα του Βαθέως Πασόκ. Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και οι δεξιές συντεχνίες το πιο πιθανό είναι να κατευθυνθούν προς ΑΝΕΞΕΛ Καμμένους και οι σκληρότεροι προς Χρυσαυγή ... Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έλεγε όχι, σε τέτοιες ανίερες συμμαχίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :