Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ξε-Χαρβαλωμένη Νέα ΝΔ

Η Νέα ΝΔ δεν χάνει μόνο την σοβαρότητα και τους
ψηφοφόρους της, χάνει την ίδια της την ψυχή.
Ο Χαρβαλιάς επιτέλους στα έγκατα της Νέας ΝΔ. Στο βαθύ γαλάζιο κατεστημένο. Αυτό που μέχρι πρότινος πολεμούσε λυσσαλέα με σκοπό να αναδείξει η διαπλοκή τον εκλεκτό της Αντώνη, στην ηγεσία της ΝΔ. Αυτόν τον Αντώνη που ακόμη και ο φύσει αρλεκίνος Λαζόπουλος, θαυμάζει και στηρίζει! Τι κατάντια να αυτοπροβάλλεται ως καθοδηγητής της Ελλάδας, ένας παλιάτσος της διαπλοκής ….
Τα στελέχη όμως της ΝΔ γνωρίζουν τον πόλεμο που βίωσαν από τα έντυπα που καθοδηγούσε ο Χαρβαλιάς! Με πόλεμο κάτω από τη μέση, ανήθικο και ανελέητο. Ο Καραμανλής έπρεπε να ηττηθεί για να οδηγηθεί ο «εκλεκτός μεσσίας» Αντώνης, στην ηγεσία της ΝΔ!
Μια μικρή ματιά στα πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΟΥΣ, ενόσω διεύθυνε την εφημερίδα ο σαμαρικός Χαρβαλιάς θα σας πείσει.
Και όμως αυτόν επέλεξε ο Αντώνης για τις «δύσκολες αποστολές» όπως λέγετε! Να συνδιαλέγεται με τους περίεργους μυστικοσυμβούλους και να μετέχει της ηγετικής ομάδας της Νέας ΝΔ.
Τελικά το παρεάκι του Αντώνη έχει υπερισχύσει των εσωκομματικών διαδικασιών. Ο Αντώνης κοιτάζει στην μετά των εκλογών εποχή. Όπου ενδέχεται το κόμμα να δεχτεί ισχυρούς κλυδωνισμούς από την Καραμανλική πτέρυγα. Ενισχύει τον αυστηρά προσωπικό του μηχανισμό. Κατοχυρώνουν θέσεις ισχύος τα αντικαραμανλικά στοιχεία, ώστε να είναι ικανά(όπως πιστεύουν οι Αντώνηδες) να απορροφήσουν τους εσωτερικούς κραδασμούς αμφισβήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :