Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πρώτοι μέχρι το τέλος


Ο Ραούλ Μπράβο επισημαίνει στο blog του στο gazzetta.gr πως ο Ολυμπιακός βλέπει κάθε ματς σαν να είναι τελικός και προσθέτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στη κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. ..........

.................Γειά σας,

έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για το πολύ κρίσιμο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη. Είναι πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. Δε νομίζω ότι ήταν τυχαία τα αποτελέσματα που είχε με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και η καλή της εμφάνιση, παρά την ήττα, με την ΑΕΚ.

Έχω πει αρκετές φορές ότι για μας κάθε αγώνας είναι τελικός, τουλάχιστον έτσι πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε και το Σάββατο.

Είχαμε αυτές τις μέρες την ευκαιρία να ξεκουραστούμε στο ρεπό του Σαββατοκύριακου, να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη στις προπονήσεις. Προσωπικά εκμεταλλεύτηκα το διήμερο και πήγα στην πατρίδα μου για να δω αγαπημένα μου πρόσωπα και φίλους.

Αγωνιστικά, πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε πολύ καλή δουλειά αυτές τις μέρες της διακοπής και ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε και στην Ξάνθη το ίδιο καλό πρόσωπο που δείξαμε στα δύο τελευταία ματς στο Καραϊσκάκη.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι βρισκόμαστε μετά από πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα δίχως συγκάτοικο, και θέλουμε να παραμείνουμε εδώ μέχρι το τέλος. Μας περιμένει ένα σερί δύσκολων και κρίσιμων αγώνων και πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να αντεπεξέλθουμε.

Θα πούμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα, ευχαριστώ για τα μηνύματα,

Ραούλ

Δεν υπάρχουν σχόλια :