Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η «Μάχη για την Κρήτη» στα Χανιά - Ολόκληρη η Ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη (video)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το βράδυ της Τετάρτης 13/10/10 η παρουσίαση του συνδυασμού Χανίων της «Μάχης για την Κρήτη». 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν:
  1. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Δημήτρης Γιαννουλάκης (Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου), ο υποψήφιος... αντιπεριφερειάρχης Χανίων του συνδυασμού, Δρ Μανώλης Παπαδάκης (Ιατρός-Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων) και οι λοιποί υποψήφιοι της «Μάχης για την Κρήτη» στο Νομό Χανίων.
  2. Οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές: Ντόρα Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
  3. Ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Νικηφοράκης.
  4. Οι Πολιτευτές της ΝΔ του Νομού Χανίων (πλην του μοναδικού σαμαρικού Βολουδάκη…).
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς το χώρο μέσα κι έξω απ’ το κοσμικό κέντρο «Φλαμίνγκο» στα Λενταριανά Χανίων, για να υποδεχθεί τους υποψηφίους, τη Ντόρα Μπακογιάννη -που στηρίζει επίσημα τη «Μάχη για την Κρήτη»- καθώς και τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Κιλκίς, Κώστα Κιλτίδη -που κατέβηκε στην Κρήτη, για να συνοδεύσει την κ. Μπακογιάννη στην περιοδεία της στο νησί.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δημήτρης Γιαννουλάκης, ο Δρ Μανώλης Παπαδάκης και φυσικά η Ντόρα Μπακογιάννη, η ομιλία της οποίας έγινε δεκτή με ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους.
Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης κάλεσε όλους τους Κρητικούς να στηρίξουν «Ελεύθερα και Περήφανα» τον ανεξάρτητο συνδυασμό του, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την περιφρόνηση της Κρήτης και των αναπτυξιακών της δυνατοτήτων κατά τις προηγούμενες δεκαετίες. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς οι Κρητικοί δεν θα γίνουμε νεροκουβαλητές των διαφόρων σαμαράδων! Δεν μπορούμε να ανεχθούμε, ότι σήμερα διοικούν τη «νέα» ΝΔ εκείνοι που μέχρι χθες μας έβριζαν, και όλοι τους θυμόμαστε! Ο Σαμαράς, ο Μαρκόπουλος, ο Λυκουρέντζος, πρώην στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης. Είναι επίσης ντροπή η Κεντροδεξιά Παράταξη, που πάντοτε ήταν δύναμη ευθύνης σ’ αυτόν τον τόπο, να εμφανίζει σήμερα τέτοιο λαϊκισμό και δημαγωγία και να επενδύει στην καταστροφή της χώρας…»
Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση του Δρος Μανώλη Παπαδάκη, επικεφαλής του συνδυασμού στα Χανιά, ο οποίος υπογράμμισε με νόημα: «Κάτι καινούριο γεννιέται εδώ στην Κρήτη!», καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.
Τελευταία μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, ολόκληρη την ομιλία της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στα βίντεο που ακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :