Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Στο φουλ οι μηχανές της Νέας Ρηγίλλης για την επιστροφή Καραμανλή

Τέρμα τα γκάζια στη Νέα Ρηγίλλης για την μεθόδευση της επιστροφής Καραμανλή. Τα παίγνια ήδη άρχισαν. Ο πρώην καταλληλότερος βαρέθηκε να τρώει τυρόπιτες και μπουγάτσες στην Μαβίλλης και σε πλήρη σύμπνοια με τους μυστικοσύμβουλους του Αρχηγού Αντώνη αλλά και τα πρώην στελέχη του που έχουν βρει στέγη στη νέα ηγεσία, επεξεργάζονται σενάρια επιστροφής του «δυνατού χαρτιού» της Νέας και Παλαιάς ΝΔ. 
Έχουν πειστεί πλέον ότι όντως ο Καραμανλής ο junior αποτελεί το δυνατότερο χαρτί στο κόμμα και τώρα αλλά και στο μέλλον σε περίπτωση αποτυχίας του Αντώνη να πείσει τον ελληνικό λαό να πάει «δεξιότερα»!...! Από το γραφείο του Νεότερου Καραμανλή έχει παρελάσει η αφρόκρεμα της Νέας και Παλαιάς Δεξιάς αλλά και της Λαϊκής Δεξιάς. Όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα της πλήρους ενεργοποίησης του πρώην, στο πλευρό του νυν. "Μαζί Αντώνης και Κωστάκης θα ξανακάμουν πολύ γρήγορα τη ΝΔ κυβέρνηση και θα ξαναφέρουν το κόμμα στην εξουσία". 
Είναι αποδεδειγμένο πλέον και ιστορικά πόσο μικρός ήταν και παραμένει ο Κώστας ο Βου και πόσο άτυχη Ελλάδα μας που την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνησε ένας τόσο μικρός και δειλός πολιτικός.
Οι πραγματικοί Έλληνες εύχονται, ποτέ ξανά μην ξαναπέσει η χώρα σε τόσο άσχημη ηγεσία ……Τα σενάρια επιστροφής του Κωστάκη μόνο τρόμο κα φρίκη προκαλούν στους περισσότερους Έλληνες!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :