Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τι δουλειά έκανε η τσαχπίνα η Τζότζολα στην Ολυμπιακή;

Όλοι όσοι εμπλέκονται στον εθνοαπελευθερωτικό αγώνα της σαμαρικής νεοδεξιάς αποδεικνύεται ότι είχαν και δυό, και τρείς και τέσσερις δουλειές. Αγωνιστές εκ της ασφαλούς πολυμισθίας. Κολοκοτρώνηδες και Μπουμπουλίνες με παχυλούς μισθούς κάτι που αποτελεί αντίφαση. Δε γίνεσαι επαναστάτισσα Τζοτζόλα μου τρώγοντας από 

τα κρατικά ταμεία! Όσο για την δήθεν ηρωική σου στάση μάλλον σκάνδαλο μυρίζει. Κάτι παίχτηκε στα νομικά θέματα της Ολυμπιακής και προσπαθείς να αποφύγεις μελλοντική αναμόχλευση του θέματος. Κοινώς την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια και όλα θα ξεχαστούν σιγά σιγά.
Πολύ καλή η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στην θρασύτητα της Τζότζολας να κρίνει με την συνήθη τσαχπινομπιρμπιλιά της, τις 38 θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την οικονομία:
«Δεν γνωρίζω την κα Τζότζολα, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ στην Ολυμπιακή και εκείνη δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία» …..

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη λέτε τέτοια πράγματα για τους οπαδούς και τα φιλαράκια του δισεγγονού Αντώνη του Ρουφιανόκαρδου.
Γελάμε μαζί τους.
Προσφέρουν κοινωνικό έργο.
Αλλού πληρώνουν για τέτοια κοινωνική προσφορά και μείς το έχουμε τζάμπα και άφθονο το γέλιο.
Πιο σεμνά παρακαλώ για νάχουμε να λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Το κοριτσάκι για να υπάρξει, ''συνεδέθη'' μέχρι και με τον ημίτρελο σιτεμένο υπερμεσήλικα Ζουράρι.......μην της επιτίθεστε........και είναι και ελαφρώς χαριτωμένη.
Τον απίθανο που την θεωρεί μεγάλη πολιτική πεερσόνα μάλλον για παππού που ξερογλύφεται χωρίς καμία να φάει, τον κόβω τον δύστυχο