Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Το σύστημα Ρουσόπουλου ξανά στη Ρηγίλλης

Ο κος. Δασκαλάκης παραμένει Γενικός Διευθυντής της ΝΔ και όσα λέγονται περί εκκαθάρισής του οσονούπω, είναι απλές προφάσεις εν αμαρτίαις.
Ο κος. Ζακυνθινός, δεν κάνει άλλη δουλειά ολημερίς και ολονυχτίς από το να μπαινοβγαίνει στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης, πιέζοντας για να αναλάβει ρόλο, αν και είναι τοις πάσι γνωστό πως ειδικεύεται στη διαχείριση υποθέσεων του πολιτικού παρασκηνίου.
Ο κος. Χατζηεμμανουήλ δεν διεκδικεί συγκεκριμένο ρόλο προς το παρόν, καθώς ο κος. Γιώργος Παπανδρέου (καρδιακός φίλος, συγκάτοικος και συμφοιτητής του κου. Σαμαρά) τον αφήνει να αναπαύεται ακόμη και σήμερα πάνω στην προεδρία και τη διεύθυνση του ΟΠΑΠ με τους πλουσιοπάροχους μισθούς, τα μπόνους, τη διαχείριση πακτωλού κονδυλίων κ.ο.κ.
Ο κος. Ανδριανός είναι ήδη βουλευτής Αργολίδας, κάτι που δε θα φανταζόταν ούτε στα πιο παράλογα όνειρά του, δέκα χρόνια πριν.
Ο κος. Σταϊκούρας, κατόρθωσε να διασφαλίσει για όφελος του γιου του Χρήστου, όχι απλά την πρώτη βουλευτική έδρα στη Φθιώτιδα, αλλά και μία θέση «σκιώδους υπουργού».
Ο κος. Ζαγορίτης, ενώ θα ήταν λογικό να έχει ήδη επιστρέψει στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Κοδριγκτώνος, παραμένει γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής.
Και τέλος ο κος Λειβαδάς ανέλαβε αναπληρωτής γραμματέας του πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Δημοκρατία
[απόσπασμα από ανάρτηση στο Poleatics]

Δεν υπάρχουν σχόλια :