Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Τον Μηταράκη τον έφερε ο Θαντώνης ή τον ξαπόστειλαν από την εταιρεία που δούλευε;

Μας τον παρουσιάζουν ως το νέο μεγάλο αστέρα της Νέας ΝΔ. Με περγαμηνές, πολλά μάστερ, σπουδές και μεγάλο μυαλό στο εξωτερικό. Ο Αντώνης τον «τίμησε» διορίζοντάς τον αναπληρωτή τομεάρχη οικονομίας στη ΝΔ. Υποτίθεται εγκατέλειψε την Fidelity όπου εργάζονταν και με πόνο καρδιάς έπιασε δουλειά στο πλευρό του Αντώνη. Τον παρουσιάζουν ως τον άνθρωπο που θα «σώσει την ελληνική οικονομία». Οι οικονομικές προτάσεις του Αρχηγού περνάνε πρώτα από την κρίση του Μηταράκη και έπειτα δίνονται στη δημοσιότητα!
Ακούγεται πάντως ότι ο «εκλεκτός» οικονομολόγος μάλλον εξεδιώχθη από την εταιρεία που δούλευε και ο Μεγαλόψυχος Αρχηγός Θαντώνης τον «μάζεψε» γιατί έχει ήδη «προσφέρει» πολλά στην πατρίδα. Λέγεται ότι έχει ήδη γεμίσει με «ελληνικά ομόλογα» την πρώην εταιρεία του και η επένδυση αποδείχτηκε μεγάλο ρίσκο και καθόλου κερδοφόρα. Την κατάλληλη στιγμή ο Αρχηγός τον «μάζεψε» στο κόμμα, έπειτα από απαίτηση εμπλεκομένων στην υπόθεση των ομολόγων. Μάλλον και του ίδιου του Καραμανλή! Ο ερχομός του νέου Μεσσία Μηταράκη μοιάζει περισσότερο με συγκάλυψη παρά με ενίσχυση του «σωστού μείγματος πολιτικής».
Πρόβλεψη:αν ο ελπιδοφόρος νέος, Μηταράκης, εφαρμόσει τις θεωρίες του και στην Ελλάδα, ζήτω που καήκαμε!...! Οι διάφοροι Μηταράκηδες μας έφεραν σ' αυτό το χάλι!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :