Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ηχηρή παρέμβαση Ντόρας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή

Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση της Ντόρας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η Ντόρα θα ζητήσει να εξεταστούν σε βάθος τα αίτια της ήττας και ότι απαιτείται σύσταση εξεταστικής επιτροπής όπου υπάρχουν θολά σημεία και καταγγελίες που αφορούν την προηγούμενη κυβέρνηση. Η απάντηση στην κρίση του πολιτικού συστήματος είναι διαφάνεια παντού.
Η Ντόρα θα δίνει πάντα το στίγμα των προσωπικών της απόψεων και προτάσεων και δεν θα κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, αφήνοντας έτσι να διαστρεβλώνονται οι προθέσεις της από τα μέσα του συστήματος και παραπολιτικές «υποθέσεις». Θα ζητήσει να μην τρέχει η Νέα Δημοκρατία πίσω από την ατζέντα του ΠΑΣΟΚ αλλά να δημιουργήσει την δική της ατζέντα και να αποκτήσει τη δική της φωνή στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Για τον «Καλλικράτη» θα υπερασπιστεί τα 6 σημεία (παρατηρήσεις) όπως τα εξέθεσε στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ .
Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση της στο θέμα του μεταναστευτικού. Η Ντόρα θα ζητήσει να πούμε όχι στην γενικευμένη απόρριψη αλλά και να μην πέσουμε στην παγίδα της υποχωρητικής ψευτοπροοδευτικής σχολής. Θα θέσει το ερώτημα :«Τι μετανάστες θέλουμε;». Πάντως η ΝΔ δεν πρέπει να φαίνεται ότι απορρίπτει τους μετανάστες και αντιτίθεται ολοκληρωτικά στην ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :