Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Τι γυρεύουν οι Λαζαριδομουρούτηδες στη Νέα Δημοκρατία;

Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι έντονα ενοχλημένα από τη δράση και τη συμπεριφορά του στενού επιτελείου του αρχηγού Αντώνη.
«Αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι». «Αυτοί αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία του κόμματος». «Αυτό δεν είναι Νέα Δημοκρατία». «Μετατρέπουν τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Άνοιξη». «Έχουν καταλάβει ότι μπήκαν σε ένα μεγάλο κεντροδεξιό φιλελεύθερο κόμμα;» «Δεν τραβάνε με τίποτα».
Και άλλες καμπάνες ηχούν στα πέριξ της Κεντροδεξιάς που δεν ανέχονται πειραματισμούς με ακρότητες και παίγνια ενσωμάτωσης της Ακροδεξιάς στη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία έχει τελειώσει με την Ακροδεξιά και δεν έχει καμιά σχέση με λαϊκίστικες ακρότητες.
Το εκπληκτικό είναι ότι οι «κραυγές αγωνίας» δεν προέρχονται απαραίτητα από Ντορικούς ή Μητσοτακικούς. Στο χορό της αμφισβήτησης πρωτοστατούν Καραμανλικοί και πολλοί Δεξιοί που μάλιστα στήριξαν το Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές. Όταν βλέπουν όμως ότι η «παρέα του 20%» συνεχίζει να προκαλεί παραγκωνισμούς και αποκλεισμούς στο εσωτερικό του κόμματος, ανησυχούν ιδιαίτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :