Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Κουτόχορτο με το κιλό

Καλά αυτές οι ΠΑΣΟΚοφυλλάδες δίνουν ρέστα ανοησίας...Μπουκώνουν με κουτόχορτο τους αναγνώστες τους...Διαβάστε χονδροειδή προπαγάνδα:

Γράφει το Έθνος: "Σε προσωπική μάχη του Γιώργου Παπανδρέου με τον γαλλογερμανικό άξονα εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, η συζήτηση της κοινής πρότασης Μέρκελ - Σαρκοζί για προσωρινή αναστολή του δικαιώματος ψήφου σε χώρες που εφεξής θα συλλαμβάνονται δημοσιονομικώς απείθαρχες.
"Δεν δέχθηκα καν συζήτηση για αναστολή του δικαιώματος ψήφου" τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής."

Λες και τους κόφτει τι θα πει ο τουρίστας με το απλωμένο χέρι...Ο ηγέτης μιας "ανυπόληπτης χώρας" κατά τις δικές του .....................
...................................
 παλαιότερες δηλώσεις...Και έχει το θράσος να συνεχίζει μας γεμίζει με ένα σωρό ψέμματα!

Διαβάστε τώρα και την αλήθεια όπως την μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία:...
Ανοιχτό άφησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το θέμα αναστολής των δικαιωμάτων ψήφων κρατών μελών για θέματα που αφορούν την ΟΝΕ "στην περίπτωση μόνιμης απειλής στην σταθερότητα της ευρωζώνης," ενώ υιοθέτησε και την έκθεση της ομάδας κρούσης του Προέδρου Herman Van Rompuy για την οικονομική διακυβέρνηση για αυστηρότερες και ταχύτερες κυρώσεις σε θέματα δημοσιονομικής πειθαρχίας.

«H εφαρμογή του θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τη δημοσιονομική πειθαρχία, να διευρύνουμε την οικονομική επιτήρηση, την εμβάθυνση του συντονισμού, και τη δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου για τη διαχείριση κρίσεων και την ενδυνάμωση των θεσμών,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ζητά επιτάχυνση των διαδικασιών για την υιοθέτηση της κατάλληλης νομοθεσίας, ώστε τα μέτρα να ισχύουν από το καλοκαίρι του 2011.

Ψάξτε να βρείτε τώρα για ποιόν χτυπά η καμπάνα "του κουρέα"* του χρόνου το καλοκαίρι (2011).

----------------------
* "κούρεμα" = ελεγχόμενη χρεοκωπία  

Δεν υπάρχουν σχόλια :