Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γρήγορα μια μετάνοια στον Αρχηγαντώνη, ρε Αλήτες!...!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η προτροπή προς «γαλάζιους» βουλευτές που δεν υπάκουσαν στο «μεσσία» της Νεοδεξιάς και δεν έδωσαν τη μεγάλη μάχη για να... εξηγήσουν στους πολίτες πώς το έλλειμμα μηδενίζεται σε ένα χρόνο!
Μέσω των παπαγάλων του ο Σαμαράς «απειλεί» τους πάντες, ότι θα βρεθούν... εκτός λίστας σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν μέχρι τον Απρίλιο, οπότε επιβάλλεται βάσει νόμου η εκλογή με λίστα...
Αυτές οι «απειλές» θυμίζουν σίγουρα άλλες εποχές...
Απορούμε με την όποια αξιοπρέπεια έχει απομείνει στους... βουλευτές της ΝΝΔ που κάθονται και ανέχονται τους χρυσανθοφαήλους να επεμβαίνουν εξωθεσμικά στο έργο τους και να τους εκβιάζουν! Που αποδέχονται αδιαμαρτύρητα μηνύματα των μυστικοπρακτόρων του τύπου «ο Σαμαράς δεν δίνει άφεση αμαρτιών»!!! Λες και είναι ο... Πάπας!!!
Απορούμε, επίσης, με την παροιμιώδη αφέλεια του Αρχηγαντώνη που πιστεύει, ότι διώχνοντας όλους όσοι δεν του αρέσουν από το κόμμα θα καταφέρει ποτέ να συγκροτήσει πλειοψηφική δύναμη ικανή να διεκδικήσει την εξουσία...
Προφανώς αυτό δεν τον ενδιαφέρει. Γιατί ξέρει -όπως του... ευχήθηκε και ο Μητσοτάκης- ότι Πρωθυπουργός δεν θα γίνει ποτέ! Οπότε, νιώθει ελεύθερος να ράβει και να κόβει στα μέτρα του την πάλαι ποτέ μεγάλη παράταξη. 
Μέχρι να του μείνει η... σφραγίδα στο χέρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :