Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Διέγραψαν από την ΔΑΚΕ τον διευθυντή του ΙΚΑ της Ρόδου κ. Γιάννη Παπαντωνίου!

Αυτά μόνο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ μπορεί να συμβαίνουν: Αντί να στηρίξουν τον διωκόμενο από το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ διευθυντή του ΙΚΑ της Ρόδου κ. Γιάννη Παπαντωνίου, η ΔΑΚΕ με χθεσινή ανακοίνωσή της τον… διέγραψε!

Ο λόγος; Θυμήθηκε που στο παρελθόν ως συνδικαλιστής είχε καταθέσει «διασπαστική υποψηφιότητα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΚΕ και ο πρόεδρος κ. Αντώνης Νικολόπουλος, αναφέρεται συγκεριμένα: «Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010, με ομοφωνία των μελών του 8ου Συνεδρίου της Πανελληνίου ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ, έγινε αποδεχτή η πρόταση του Προέδρου της .................
..................
παράταξης, Αντώνη Νικολόπουλου, για τη διαγραφή του Γιάννη Παπαντωνίου του Σταματίου (Δωδεκάνησα), επειδή αυτός κατέθεσε διασπαστικό ψηφοδέλτιο, κατά την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου Δ.Σ. της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ ΕΤΑΜ, στερώντας καταυτό τον τρόπο, την όποια δυναμική του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ ΙΚΑ!

Η Πανελλήνια ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ, παράταξη που αποδέχεται αλλά κι εφαρμόζει πιστά τις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν μπορεί να δεχθεί εγω-παθείς συμπεριφορές στελεχών της, που αποβλέπουν σε προσωπικό και μόνο όφελος, σε βάρος του ευρύτερου καλού της παράταξης αλλά και των συναδέλφων μας!

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος σύνεδρος, κατέθεσε διασπαστικό ψηφοδέλτιο, επειδή δε δεσμεύονταν –κατ’ απαίτησή του- οι σύνεδροι της παράταξης να τον ψηφίσουν, ώστε να εκλεγεί στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, είναι ο ορισμός της αντικαταστατικής συμπεριφοράς, αλλά και της βάναυσης παραβίασης κάθε έννοιας δημοκρατικότητας.

Η παράταξη της ΔΑΚΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ και τα στελέχη της, δεν υπέκυψαν αλλά και ούτε θα υποκύψουν ΠΟΤΕ, σε τέτοιου είδους «εκβιασμούς», όσο και όποιο κι αν είναι το κόστος. Τουλάχιστον με αυτό το τρόπο, θα μπορούμε να εξακολουθούμε να βλέπουμε τους συναδέλφους αλλά και τα στελέχη μας, ανά την επικράτεια, στα μάτια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :