Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Coco: Η 19χρονη κόρη του Sting

Είναι ωραία, έχει ταλέντο και ''κουβαλά'' μια βαριά παρακαταθήκη καθώς είναι κόρη του Στινγκ... Στα δεκαεννιά της η Κόκο έχει το δικό της συγκρότημα, το «I Blame Coco». ...........

.............Ωστόσο, μάλλον δεν επιζητά να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας . Οπως δηλώνει η ίδια δεν θέλει να γίνει διάσημη, δεν πίνει σαμπάνια και μισεί να πηγαίνει σε κοσμικά πάρτι.

Αν και όπως υποστηρίζει είναι ντροπαλή, η μουσική την απελευθερώνει, της δίνει δύναμη και τη βοηθάει να βγει από το καβούκι της.

Η 19χρονη είναι και ολοκληρωμένος μουσικός καθώς παίζει πιάνο, κιθάρα και ντραμς και ξεκίνησε να γράφει τραγούδια από τα δεκατέσσερά της, ενώ διαθέτει βραχνή και λίγο μπάσα φωνή που μοιάζει πολύ με αυτήν του διάσημου πατέρα της.

Όμως, η μουσική που παίζει είναι πολύ μοντέρνα και διαφορετική από εκείνου. Ο Στινγκ και η μητέρα της, Τρούντι, είναι περήφανοι γι’ αυτήν και χαίρονται που έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα τους.

Όμως, ανησυχούν για την Κόκο γιατί γνωρίζουν πολύ καλά το επάγγελμα που διάλεξε. Για παράδειγμα, ανησύχησαν πολύ πριν από έναν χρόνο όταν έμαθαν ότι η Κόκο, ενώ έτρωγε με έναν φίλο της στο Λος Αντζελες λιποθύμησε και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι της σε μια καρέκλα και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Η Κόκο έχει ήδη υπογράψει ένα παχυλό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Island Records και το τελευταίο single, το «Caesa», έχει πάρει καλές κριτικές και ενθουσιάζει τους νέους. Η 19χρονη ασχολείται λίγο και με τον κινηματογράφο.

Ήδη έκανε το κινηματογραφικό της ''ντεμπούτο'' στην ταινία «Stardust», ενώ έλαβε μέρος και σε διαφημιστική καμπάνια της Burberry.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια :