Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Το λεβεντόπαιδο με τη χρυσή καρδιά που «σφουγγάρισε» έξι μαζεμένους!!!

Ένα ακόμη παράδειγμα, για το πώς λειτουργεί το «σφουγγάρι» και κλείσαμε με αυτό το θέμα. Για σήμερα εννοείται…

Το λεβεντόπαιδο του κάμπου με την χρυσή καρδιά, αποφάσισε να … «σφουγγαρίσει» μονομιάς από τη γραμματεία που ανέλαβε έξι διοικητικούς υπαλλήλους.

Ποιο ήταν το … αμάρτημα αυτών των άμοιρων ανθρώπων που θα περιπλανιούνται μέσα στο κόμμα, μέχρι να δουν που θα τους διαιρέσουν εσωτερικά; Ότι ενδιαφέρθηκε για το τι θ’ απογίνουν στη συνέχεια, εις εκ των … «σφουγγαρισθέντων» -τέως πια- αναπληρωτών γραμματέων. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν χρειάζονταν. Ερώτηση δική μας: Μα καλά, ούτε ένας από τους έξι;

Από την άλλη πλευρά, θα προσθέταμε, πάλι καλά, να κάνουν το σταυρό τους οι άνθρωποι που δεν τους πέταξαν ολωσδιόλου στο δρόμο, απολύοντάς τους και κόβοντάς τους το ψωμί που τρώνε τα σπίτια τους! Που ξέρεις τι γίνεται; Μετά από το «σφουγγάρισμα» σε πολιτικά στελέχη, μπορεί να υπάρξει κανονικό... «σφουγγάρισμα» και σε υπαλλήλους, προκειμένου να προσληφθούν άλλοι. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Διαφορετική περίπτωση από την παραπάνω, αλλά απολύτως σχετική:
Σφουγγαρισθείσα» υπάλληλος άλλου τομέα, λέει σε συναδέλφους της αυτοσαρκαζόμενη, «εγώ παιδιά θα είμαι η ροζ Vileda, από ‘κει και πέρα, αποφασίστε μεταξύ σας ποιοι θα ‘ναι τα υπόλοιπα χρώματα της σειράς».

http://poleatics.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :