Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα από το μέτωπο κατά της οικογενειοκρατίας. Σειρά είχε η Ήπειρος!

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Αρχηγός της Νέας ΝΔ κατά της οικογενειοκρατίας. Παράλληλα με τον πόλεμο στα φέουδα και στα βαρίδια. Μόνο που στον πόλεμο αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται όλες οι οικογένειες! Αρκεί η οικογένεια να πρόσκειται στην ακραία ιδεολογία Σαμαρά και αυτομάτως περνά στο απυρόβλητο.
Το νέο επεισόδιο έλαβε χώρα στην Ήπειρο και στο ψηφοδέλτιο του επίσημου υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ, Αλ. Καχριμάνη. Όπου έγινε προσπάθεια να συμπεριληφθεί ο ουδέτερος στις εσωκομματικές εκλογές βουλευτής Σταύρος Καλογιάννης. Έπεσε όμως σύρμα από τους μυστικούς συμβούλους και απεσύρθη και στην θέση του τοποθετήθηκε η αδερφή του. Σαφές δείγμα του πολέμου κατά της οικογενειοκρατίας.
Και γιατί παρακαλώ έπεσε σύρμα; Διότι εάν εκλέγετο Αντιπεριφερειάρχης ο Καλογιάννης θα έμπαινε στη θέση του στη Βουλή, ο Νίκος Γερασιμίδης που είχε εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της Ντόρας. Έγινε πανδαιμόνιο γιατί εκτός του πολέμου κατά της οικογενειοκρατίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Ρηγίλλης πογκρόμ διώξεων, εκκαθαρίσεων και αποκλεισμών κατά των υποστηρικτών της Ντόρας. Δεν είχαν γίνει καλοί υπολογισμοί και πίεζαν τον βουλευτή χωρίς την απαραίτητη μελέτη των επιπτώσεων μιας τέτοιας κίνησης. Δεύτερες ματιές οδήγησαν σε καλύτερες λύσεις. Αντί του ίδιου του Καλογιάννη κατέβασαν Αντιπεριφερειάρχη την αδερφή του. Το ίδιο κάνει. Απ’ την οικογένεια να είναι!....!

Δεν υπάρχουν σχόλια :