Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόρα: "Να πει την αλήθεια για τη διαγραφή μου ο Σαμαράς"

Η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να πει την αλήθεια σχετικά με τη διαγραφή της, σε συνέντευξή της στον Real Fm. Όπως ανέφερε, δεν έφυγε μόνη της από τη ΝΔ, αλλά διεγράφη γιατί θέλησε να ασκήσει το συνταγματικό της δικαίωμα και να εκφράσει με την ψήφο της στη Βουλή την άποψή της.
"Γιατί δεν έχει το θάρρος ο κ. Σαμαράς να στηρίξει τους λόγους διαγραφής μου; Να πει ότι διεγράφην γιατί είχα ........

............ διαφορετική άποψη μαζί του. Διεγράφην γιατί διεκδίκησα να έχω δικαίωμα άποψης, να ασκήσω το συνταγματικό μου δικαίωμα και να ψηφίσω όπως κατά συνείδηση πίστευα" τόνισε η κ. Μπακογιάννη. 
Συνέκρινε επίσης την διαφορετική στάση του Κώστα Καραμανλή με τον κ. Σαμαρά, όταν είχε ψηφίσει και παλαιότερα κατά της άποψης της πλειοψηφίας της ΝΔ, αλλά εκείνος είχε σεβαστεί την άποψή της και δεν τη διέγραψε.
Για το θέμα των διαγραφών επίσης, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε λόγος να απομακρυνθεί από το κόμμα και ο κ. Μαρκογιαννάκης, «αλλά διεγράφη γιατί είχε άποψη και δεν ήταν η πλειοψηφούσα».
Πάντως η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «καλή» την εικόνα του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ και «σωστή» την κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση, διευκρινίζοντας όμως ότι τις προτάσεις του για την οικονομία δεν τις θεωρεί αξιόπιστες.
«Όταν προσφέρεις χρήματα, πρέπει να πεις κι από πού έχεις σκοπό να κόψεις για να βρεις» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη η οποία άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση για «εντελώς άδικη και ισοπεδωτική οικονομική πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια :