Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΝΔ: Κυνική ομολογία για τη διαγραφή Σκυλακάκη!

«Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης ετοιμαζόταν να κάνει grande εμφάνιση στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Θα ζητούσε το λόγο και θα αμφισβητούσε ευθέως όλα όσα υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς στη ΔΕΘ. Ήταν τόσο έτοιμος να το κάνει και τόσο ενθουσιώδης, που δεν μπόρεσε να κρατηθεί 24 ώρες. Τα είπε -μέσες, άκρες- στο Βήμα FM και έδωσε μια θαυμάσια αφορμή για τη διαγραφή του, την οποία κάθε άλλο παρά περίμενε. Στη Ρηγίλλης ήταν ενήμεροι ότι ετοίμαζε παράσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, γι' αυτό και δεν άφησαν αναξιοποίητη την ευκαιρία της δημόσιας και εκτός οργάνων διαφοροποίησης σε μια κεντρική στρατηγική επιλογή του κόμματος…» («Ελεύθερος Τύπος»).

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια… Αρκεί και μόνο το ύφος και η ουσία των γραφομένων της αρχισαμαροφυλλάδας, για να διαπιστώσουν οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας τι... καραφασισταριό κυριαρχεί πλέον στη «νέα ΝΔ»… 
Ομολογούν οι αθεόφοβοι χωρίς ντροπή, ότι έσπευσαν να διαγράψουν το Σκυλακάκη, για να… προλάβουν την πρόθεσή του να ζητήσει το λόγο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, όπως δικαιούται και υποχρεούται ο κάθε βουλευτής!
Κατά τ’ άλλα, επί 11 μήνες στην Κ.Ο της ΝΝΔ δεν έχει μιλήσει -εκτός του «αρχηγού»- ούτε ένας βουλευτής!!! Στις ελάχιστες φορές που έχει συνεδριάσει το όργανο οι βουλευτές της ΝΝΔ αρκούνται στον ξευτιλισμένο ρόλο του κλακαδόρου και του χαχόλου για λογαριασμό του Προέδρου Αντώνη!!! Με πρώτο και… καλύτερο τον Ολετήρα Κωστάκη τον Τυροπιτάκια… Μπλιαχ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :