Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν τους λυπούνται τους έρμους σαμαροδημοσιογράφους στη Ρηγίλλης;

Φαίνεται ότι ο Χάρι Πότερ δεν κάθεται στ’ αυγά του και «απλώνεται» προς Ρηγίλλης μεριά, όπου ήδη τον περιμένει ο μέγας Δρυίδης Σαμαρίξ για να πιούν μαζί το μαγικό μείγμα του τελευταίου.
Αν κρίνουμε από το σημερινό δημοσίευμα στον «Παράτυπο» του Ελεύθερου Τύπου, στη «Ρηγίλλης διαβάζουν Σκυλακάκη και γελάνε» διότι ο διαγραφείς Ευρωβουλευτής, στην επιστολή που απέστειλε για να τεκμηριώσει τη διαφωνία του με την πρόταση Σαμαρά «κατηγορεί τη ΝΔ ότι υποστηρίζει πώς τα αντισταθμιστικά θα αυξήσουν το ΑΕΠ κατά 7%, ενώ η ΝΔ λέει απλώς (sic) ότι τα αντισταθμιστικά είναι ύψους 7%».
Εκείνο που δεν καταλάβαμε εμείς είναι σε τι αντιστοιχεί ακριβώς αυτό το 7% των αντισταθμιστικών. Δεδομένου ότι το οικονομικό επιτελείο του κ. Σαμαρά κάνει ............

.............. υπερωρίες επεξεργαζόμενο το μείγμα και δεν προλαβαίνει να μας διαφωτίσει, διεωρωτώμεθα εμείς οι αδαείς:
Αυτό το 7 %....μην είναι 7 από 100 ντομάτες;
Μην είναι 7 από 100 αχλάδια;
Μην είναι 7 από τα 100 συστατικά της συνταγής του Αντώνη;
Μην είναι 7 από τα 100 τέρμινα που χρειάζονται για να μηδενίσει ο κ. Σαμαράς το έλλειμμα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι 7 από τις 100 μπαρούφες που έχουμε ακούσει εσχάτως από χείλη γαλάζια… Άλλωστε στην κλίμακα της μπαρουφολογίας, τα ποσοστά της Ρηγίλλης είναι πολύ μεγαλύτερα από το ταπεινό 7%.
Υ.Γ Αυτοί οι έρμοι οι δημοσιογράφοι που κάνουν πολιτικό ρεπορτάζ και δεν ασχολούνται και πολύ με τα οικονομικά, τι τους φταίνε και πρέπει να αναπαράγουν αυτούσιες τις αρλούμπες που τους πασάρουν για είδηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :