Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κρίμα τα… παντελόνια σας, κύριε Μπαντουβά!

«Γράφουν κάποιοι σε blogs ότι έγινα από Δήμαρχος κλητήρας ποιός ξέρει με τι ανταλλάγματα ...να του πω λοιπόν, εε ναι μωρέ..σαν γνήσιος Νεοδημοκράτης που είμαι προτιμώ να γίνω από δήμαρχος κλητήρας για να υπηρετήσω την παράταξη χωρίς κανένα αντάλλαγμα γιατί εγώ τα γαλόνια τα κέρδισα στο στίβο της ζωής με τιμιότητα και πολύ δουλειά χωρίς ποτέ να χρησιμοποιώ ξένα εφαλτήρια όπως κάνουν άλλοι που δεν έχουν παρά μόνο ένα φουστάνι και τρέχουν πίσω του... εγώ δεν τρέχω πίσω από φουστάνια...». Τάδε έφη προ ημερών -κατά την παρουσίαση του σαμαρικού συνδυασμού του Γιάννη Πλακιωτάκη- ο σαμαρικός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και πρώην Βουλευτής της ΝΔ (αποτυχών στις τελευταίες εκλογές…) Κώστας Μπαντουβάς.
Η δηλητηριώδης αιχμή αφορούσε τη...Ντόρα Μπακογιάννη. Φυσικό. Από έναν πρώην Πασοκτζή της Κρήτης Οικογένεια των Μπαντουβάδων ήταν πάντα ΠΑΣΟΚ, με κατ’ εξαίρεση εσχάτως «αποσκιρτήσαντα» τον περί ου ο λόγος…) τι άλλο να περιμένει κανείς…
Όμως, στεκόμαστε σ’ αυτήν την απαράδεκτη δήλωση ενός που κατέρχεται και ζητά την ψήφο ανδρών και… γυναικών! Η φαλλοκρατική αντίληψη του κου Μπαντουβά, και η απαξιωτική του αναφορά στα «φουστάνια» τίθεται στην κρίση των περήφανων γυναικών της Κρήτης! Τίθεται στην κρίση και τη χλεύη κάθε δημοκρατικού πολίτη που στον 21ο αιώνα ακούει να διατυπώνονται τόσο άθλιες απόψεις για τη θέση και το ρόλο των γυναικών.
Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να είναι γυναίκα, όμως έχει περισσότερο αντρισμό από κάποιους φίλους του κου Μπαντουβά, όπως ο πρώην αρχηγός του, που δεν έχει το θάρρος να βγει και να απολογηθεί τον Ελληνικό Λαό για όσα συνέβησαν στην πενταετή του θητεία ως πρωθυπουργού της χώρας!
Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να είναι γυναίκα, όμως είναι προσγειωμένη, ρεαλίστρια, ειλικρινής, έντιμη. Τα ονειροπολήματα, τις «ρουφιανιές», και το «καρακατιναριό» εντοπίζονται στη φασιστοπαρέα του σημερινού αρχηγού του, του Μάγου Ζιγδαντώνη και των ψυχωτικών μυστικοσυμβούλων του! Που έχουν γίνει καταγέλαστοι, λέγοντας πως θα… μηδενίσουν το έλλειμμα μέσα σε 11 μήνες!!!
Κρίμα, κύριε Μπαντουβά. Κρίμα τα παντελόνια που φοράτε! Μοιάζουν περισσότερο με… «φουστάνια», από αυτά που αναφέρετε στην απαράδεκτη δήλωσή σας.

Διαβάστε εδώ και τη δημοσίευση που έβγαλε τον Μπαντουβά από τα… παντελόνια του, για ν’ αρχίσει σαν τις καρακατίνες της γειτονιάς τα κραξίματα…: //oparapolitikos//

Δεν υπάρχουν σχόλια :