Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά τι ρόλο παίζει αυτός ο Βάρδας;

Ο Βάρδας «αναβαθμίστηκε» σε ρόλο πολύ καλού φίλου του ηγέτη Αντώνη! Λέγεται και «φιλικός σύμβουλος»! Δηλαδή κάποιος που βρίσκεται πολύ κοντά στον Πρόεδρο, οπότε και έχει το ..... ακαταλόγιστο!
Ξέραμε ότι συμμετείχε στο οικονομικό επιτελείο της Νέας
Ρηγίλλης. Τώρα διαρρέον οι μυστικοσύμβουλοι ότι είναι … «μόνο καλός φίλος» που τα λέει κάθε μέρα με τον πρόεδρο, άρα δικαιούται να εκφράζει απόψεις πέραν του στενού οικονομικού επιτελείου του Σαμαρά. Αυτό σημαίνει ότι ο Βάρδας θα παρουσιάζεται πλέον ως "μόνο φίλος" και όχι ως οικονομικός σύμβουλος, όπως παρουσιάζονταν μέχρι τώρα!
Από τη Νέα Ρηγίλλης αποσαφηνίζεται ότι στο οικονομικό επιτελείο του μεγάλου ηγέτη-τιμονιέρη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας που βολοδέρνει μεταξύ αρμοδιοτήτων(δηλαδή δεν κάνει τίποτα!), ο Χρήστος Σταϊκούρας(το σοφό παιδί-μεγαλογόνος), ο Θόδωρος Καράογλου(ο λογιστής του Αντώνη), ο Γιάννης Μουρμούρας (επιστήμων όπως ο Αντώνης), ο γνωστός Μηταράκης (αποτυχημένος τραπεζοϋπάλληλος) και η Ελένη Ρωμαΐδου (έτσι για να υπάρχει κα μια γυναίκα!). Πότε πότε ρωτάνε και τον Κωστή Χατζηδάκη για διάφορα θέματα που άπτονται τις αρμοδιότητάς του (αν και πολύ που τους νοιάζει τι λέει!). Αυτά μέχρι νεωτέρας και μέχρι κάποιας νέας διαρροής που θα μεταβάλλει και πάλι τις εσωτερικές ισορροπίες στη Νέα Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :