Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Αναβρασμός στην Κρήτη με τους Σαμαρικούς εγκάθετους

Ο σαμαρικός μηχανισμός της Ρηγίλλης προσπαθεί να επιβάλει ακόμα και στην Κρήτη τους δικούς του ανθρώπους. Είναι που ο Σαμαράς δεν έχει εμπάθεια και τα στελέχη του δεν διακρίνονται από ρεβανσισμό και βεντετισμό!
Οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους μόνο ανθρώπους, ακόμα και στην Κρήτη. Σκεφτείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Των διώξεων το κάγκελο! Από όλες τις οργανώσεις φτάνουν μηνύματα διαγκωνισμών και «ανοιξιάτικης» μισαλλοδοξίας.
Μέχρι και στα Χανιά επιβάλλουν τον πρώην πολιτευτή της Πολιτικής Άνοιξης, Γιώργο Καλαϊτζάκη και στην προσπάθεια πρωτοστατεί ο πρώην βουλευτής και νυν σαμαρικός εγκάθετος , Μανούσος Βολουδάκης. Τέκνο της γνήσιας λαϊκής δεξιάς που αισθάνονταν και αυτός καταπιεσμένος στα πολιτικά όρια της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς και τώρα δεν κρατιέται. Είναι και αυτός σαν τον Μανώλη που όταν ακούει κεντροδεξιά βγάζει καντήλες!
Στο πρόσφατο πέρασμα πάντως του Αγγελάκα από την Κρήτη, στις κατά τόπους συγκεντρώσεις, ο κόσμος του γύρισε την πλάτη και όσοι παρέστησαν στις αποτυχημένες συγκεντρώσεις, τον πήραν στο ψιλό. Το φυσά και δεν κρυώνει ο Αγγελάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :