Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο κύκλος των επαπειλούμενων διαγραφών γύρω από τον αρχηγό Αντώνη

Ενδεικτικό του κλίματος που αντιμετώπισαν τα ανοιξιάτικα στελέχη της Ρηγίλλης την χθεσινή συνέντευξη της Ντόρας στο Νίκο Χατζηνικολάου, είναι η προετοιμασμένη αρθρογραφία των «παπαγάλων της Άνοιξης» που βγήκε κατευθείαν από την κατάψυξη της πολιτικής εμπάθειας και του εσωκομματικού ρεβανσισμού. Συγκεκριμένα, blog που βρίσκεται σε στενή σχέση με τον κόκκινο Πάνο, πριν καν μιλήσει η Ντόρα την παρουσίαζε «θλιβερή» … Δεν αξίζουν καν σχολιασμού, αναρτήσεις τέτοιας τεχνικής. Blog που βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Χ. Λαζαρίδη (είναι ο «γκόμενος»(!) της Νέας Άνοιξης), ουσιαστικά διέγραφε τη Ντόρα μια και καλή για να ησυχάσει το κόμμα, το έθνος και ο γαλαξίας της πάτριας εξωγήινης Ανδρομέδας….
Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η σαμαρική Ρηγίλλης σε Δεξιά συσκευασία δεν έχει κανένα μέλλον. Χρειάζεται το Κέντρο και πλανώνται πλάνην οικτρά εάν νομίζουν ότι ...

... Κέντρο είναι ο υπερφίαλος Αβράμ και τα στελέχη του ΚΕΠ.
Είναι θλιβερό, αλεξιπτωτιστές της κεντροδεξιάς παράταξης να απαιτούν με αρρωστημένου περιεχομένου αναρτήσεις τη διαγραφή της Ντόρας. Και είναι ακόμα χειρότερο όταν μαθαίνουμε ότι πίσω από αυτά τα blogs βρίσκονται «στρατηγοί» της Νέας Ρηγίλλης και στέλνουν μηνύματα στους εσωκομματικούς τους αντιπάλους με κείμενα που απλά καθυβρίζουν, συκοφαντούν και εκβιάζουν σύμφωνα με τις καταθλιπτικές ορέξεις της μεταλλαγμένης νεοδεξιάς νομενκλατούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :