Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Παρατείνονται οι εργασίες της εξεταστικής για Siemens

Την παράταση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens έως και τις 17 Μαΐου αποφάσισαν οι βουλευτές που μετέχουν σε αυτή. Εν τω μεταξύ, την κατάθεσή του ολοκλήρωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Ο κ Βουρλούμης έκανε δεκτή την πρόταση βουλευτών να υπάρξει κοστολογικός κοστολογικός έλεγχος από ανεξάρτητη εταιρία για τη σύμβαση 8002 που σχετίζεται με την ...

...ψηφιοποίηση των παροχών του Οργανισμού, ανακοινώνοντας ότι θα κάνει σχετική εισήγηση στο επόμενο δ.σ. του ΟΤΕ. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ ο έλεγχος θα διενεργηθεί σε βάθος εξαετίας (1998-2004).

Μετά τον κ. Βουρλούμη, κατέθεσε και ο πρώην διευθύνων συμβούλος του ΟΤΕ, Γ. Χρυσολούρης, που επί των ημερών του ξεκίνησε να να εκτελείται η εφαρμογή της σύμβασης 8002.

Ο κ. Χρυσολούρης υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν είχε υποστεί πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα. Ερωτώμενος για το αν ήταν ασυμβίβαστο μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των συμβάσεων να είναι ταυτόχρονα και μέλη της επιτροπής προμηθειών, απάντησε ότι αυτό προβλεπόταν από τον εσωτερικό κανονισμό του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :