Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Γιατί πάει Μυτιλήνη ο Σαμαράς;

Η δημοσκοπική κατάρρευση της Νέας ΝΔ ανάγκασε το επιτελείο των μυστικοσυμβούλων να βγάλει τον Αντώνη σε τουρνέ και περιοδείες. Τα αποτελέσματα της πρώτης περιοδείας στα Γιάννενα ήταν απογοητευτικά. Γι’ αυτό ελπίζουν ότι ο δεύτερος σταθμός, στη Μυτιλήνη, θα έχει μεγαλύτερα επικοινωνιακά οφέλη. Τα Γιάννενα έπαιξαν πριν τα αθλητικά. Δεν υπήρχε μάλιστα κανένας ιδιαίτερος λόγος νε τύχουν ειδικής προβολής. Μια μικρή εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο και επισκέψεις σε κολλητούς και ημέτερους. Ούτε καν συνέντευξη τύπου δεν έδωσε ο Αρχηγός.
Ο δεύτερος σταθμός πρέπει οπωσδήποτε να πάει καλύτερα. Η επιλογή της Μυτιλήνης δεν είναι καθόλου τυχαία. Εκεί βρίσκεται ένα από τα κύρια κέντρα υποδοχής και επαναπροώθησης λαθρομεταναστών. Και είναι γνωστή η στάση του Αρχηγού στο «Μεταναστευτικό»! Ιδίως των «Φίλων του Αντώνη» που έχουν ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία στο διαδίκτυο και στα blogs εναντίον των μεταναστών και το κακό που προκαλούν στην «πατρίδα»!...!
Κυριότερος πάντως λόγος που οι «Φίλοι του Αντώνη» επέλεξαν τη Μυτιλήνη είναι επειδή από το νησί κατάγεται η σύζυγος του αδελφού του Αρχηγού Αντώνη, Αλέξανδρου. H οποία προέρχεται από τη γνωστή στο νησί, οικογένεια Παγίδα. Λόγω αυτής της ιδιαίτερης συγγένειας πιστεύεται ότι η υποδοχή δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτήν στα Γιάννενα. Θα υπάρξει κινητοποίηση από την οικογένεια που θα είναι αντάξια του Αρχηγού. Όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλο Ηγέτη.
Σκεφτείτε να μην είχε ξεκινήσει ο Ηγέτης πόλεμο στα φέουδα και τα βιλαέτια. Τελικά η σημερινή «Νέα ΝΔ» είναι παγιδευμένη, όσο ποτέ άλλοτε στην οικογενειοκρατία και στις εύθραυστες εσωκομματικές ισορροπίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :