Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ο καιρός σήμερα... 19 Νοεμβρίου 2009

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 21 στην Ήπειρο, από 4 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 22 - 23 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 19 - 20 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα νοτιότερα τμήματα σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 - 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες ασθενείς και τοπικά στο Ν. Ευβοϊκό μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :