Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ο Λαλιώτης δεν ξεχνά και .... ψηφίζει Σαμαρά!

Ο Λαλιώτης δεν έχει ξεπεράσει καθόλου το στραπάτσο που έχει πάθει από το Μητσοτάκη. Ο εμπνευστής των χυδαίων επιθέσεων κατά του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει έρθει πολλές φορές σε πλήρη αντιπαράθεση με τον Κρητικό πολιτικό. 
Παρά τις καταδικαστικές εις βάρος του αποφάσεις των δικαστηρίων, δε μπορεί να χωνέψει την ήττα του σε βασικές επιλογές που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια. Είχε κάμει καραμέλα τη Mayo. Με το γνωστό ειρωνικό του χαμόγελο βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε να επαναφέρει τα τελευταία 18 χρόνια ξανά και ξανά το ίδιο θέμα. Ακόμα και στο κόμμα του τον βαρέθηκαν. Ούτε οι σύντροφοι του θέλουν να μπερδεύεται στα πόδια τους. Τουλάχιστον αυτήν την περίοδο, όπως γνωρίζουμε! Εξάλλου αυτή την εποχή ασχολείται με τον ….. Αντώνη. 
Όπως μαθαίνουμε ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την κατάληψη της προεδρίας της ΝΔ από τον συντοπίτη του «υποψήφιο»! Έτσι έγινε αντιληπτός στο «Φίλιον» στο Κολωνάκι να προπαγανδίζει στους παριστάμενους, τις ιδιαιτερότητες που έχει τυχόν νίκη του Σαμαρά αλλά και τα οφέλη εξ’ αυτής, στο ….. Πασόκ. Ναι καλά ακούσατε. Το Πασόκ ωφελείται τα μάλα από τη «νίκη Σαμαρά»…. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορεί να παραδεχτεί την ήττα του στο θέμα της Mayo και άρα έχει παραπάνω λόγους να «στηρίξει» Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :