Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Άρον-άρον σβήνουν τα «ίχνη» του… «εγκλήματος»…


Οι υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά επενδύουν πολλά στον… «πατριωτισμό» του εκλεκτού τους, επιχειρώντας να πείσουν τους πολίτες, ότι είναι «ανένδοτος» στα εθνικά θέματα, ότι είναι έξω από «περίεργες» διαπλοκές με διεθνή κέντρα στρατηγικής και κυβερνητικής, όπως η περίφημη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», κλπ.
Όμως, το παρελθόν του κ. Σαμαρά είναι «στιγματισμένο» (καθώς υπήρξε «παρατηρητής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα»…) και έτσι είχε καταγραφεί αυτολεξεί στο «βιογραφικό» του, όπως το διαβάζαμε μέχρι πριν από λίγο καιρό στη Wikipedia. Λέμε «μέχρι πριν από λίγο καιρό», γιατί τις τελευταίες μέρες, κάποια… αόρατη χειρ «επεξεργάστηκε» την εν λόγω καταχώρηση στο δημοφιλές εγκυκλοπαιδικό site, μεταβάλλοντας τη διατύπωση σε κάπως πιο «ανώδυνη» για τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ… Έτσι, τώρα διαβάζουμε: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι επίσης μέλος του Αμερικανικού Οικονομικού Οργανισμού και της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας και έχει συμμετάσχει σε μία συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα, το 1999».
Για… κακή τους τύχη όμως, η τοπική εφημερίδα «ΘΑΡΡΟΣ» της Μεσσηνίας (ιδιαίτερης πατρίδας του κ. Σαμαρά) έχει διασώσει την αρχική διατύπωση που… εξαφανίστηκε από τη Wikipedia, και η οποία είναι: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι μέλος του Αμερικανικού Οικονομικού Οργανισμού, καθώς και της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας, όπως επίσης και παρατηρητής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ»… Κάντε κλικ στις εικόνες για του λόγου το αληθές.
Τώρα εμείς τι να πούμε…; Ότι κάποιοι έχουν αποδοθεί σε αγώνα δρόμου για να σβήσουν τα… «ίχνη του εγκλήματος»;

Δεν υπάρχουν σχόλια :