Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Aκόμη και στην προβοκάτσια, ο «Καλαπόδης» είναι σκράπα. Σκέτος σκερβελές.


Ο πολυκωλοτούμπας «Καλαπόδης», σήμερα το πρωί ξύπνησε με την έμπνευση να υποστηρίξει τον κο. Αντώνη Σαμαρά. Ποιος ξέρει γιατί… Μπορεί να τον πήρε και ‘κείνον τηλέφωνο ο μπάρμπα-Κώστας (για όνομα του Θεού, δεν εννοούμε τον κο. Καραμανλή!!!) και να του έταξε να τον κάνει γραμματέα. Σημειώστε πως λογικά, αν επικρατήσει ο κος. Σαμαράς, οι γραμματείες του κόμματος πρέπει να γίνουν περισσότερες από τα μέλη με τόσες υποσχέσεις που έχουν δοθεί σε διάφορους εύπιστους - ακόμη και σε παιδιά του Γραφείου Κίνησης. Ή να του έταξε πως στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα συμπεριληφθεί επιτέλους ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια του μακαρίτη του πατέρα του - εδώ μέχρι και την τσαουσσοτάνια έβαλαν στο ψηφοδέλτιο το Σεπτέμβρη!
Λοιπόν, σήμερα το πρωί, στις 9:59 ακριβώς, ο «Καλαπόδης» ισχυρίστηκε σε ανάρτησή του στο fimotro, ότι από τις 7.00 μέχρι τις 9.30, σε δυόμιση ώρες μέσα δηλαδή, είχαν ψηφίσει 70.000 Νεοδημοκράτες εκ των οποίων, το 65% για τον κο. Σαμαρά!
Δεν είναι ακριβές ότι ο «Καλαπόδης» έκανε προβοκάτσια για να κινητοποιηθούν οι «Ντορικοί» και να κατεβούν να ψηφίσουν υπό το φόβο μήπως πάρει από νωρίς «κεφάλι» ο κος. Σαμαράς. Η πραγματικότητα είναι, ότι ο «Καλαπόδης» όντως έκανε προβοκάτσια, αλλά με πρόθεση να δημιουργήσει ρεύμα ευφορίας και νίκης υπέρ του κου. Σαμαρά και να «σπρώξει» εκείνους που έκαναν μία πρωινή «σκούπα» στα blogs πριν μεταβούν στην κάλπη, να ρίξουν την ψήφο τους υπέρ του … «φαβορί».
Βέβαια, ακόμη και στην προβοκάτσια, ο «Καλαπόδης» είναι σκράπα. Σκέτος σκερβελές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :