Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

H Ντόρα στο Ρέθυμνο

Τη μορφή κινήματος παίρνει ο συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» του Δημήτρη Γιαννουλάκη, δήλωσε από το Ρέθυμνο όπου βρίσκεται η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, στο φράγμα των Ποταμών, εξέφρασε την αισιοδοξία της, για την εκλογική νύχτα της 7ης Νοεμβρίου, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό, με άξια στελέχη που έχει αποκτήσει μια πρωτόγνωρη δυναμική.
Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη για την ................
............... έκβαση αυτών των εκλογών.
Το μήνυμα “στείλε μήνυμα” προς την κυβέρνηση που υποσχόταν άλλα και έκανε άλλα.
Η μάχη που δίνει ο ανεξάρτητος συνδυασμός του Δ. Γιαννουλάκη για την Κρήτη, και μόνο για την Κρήτη -και βέβαια εδώ στο Ρέθυμνο με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Μαλλιαρό και τα εξαιρετικά στελέχη του - έχει πλέον τεράστια απήχηση και μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός έχει αποκτήσει κινηματική λογική.
Πρέπει να πιστέψουμε στα πρόσωπα αυτά, να αποκτήσουμε περιφερειακή λογική και να στείλουμε στο περιφερειακό συμβούλιο, άτομα που θα μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό της Κρήτης».
Μετά τη ξενάγησή της στο φράγμα από τον προϊστάμενο του ΟΑΔΥΚ κ.Βαγγέλη Μαμαγκάκη, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι είναι αναγκαία η χρηματοδότηση του έργου με επιπλέον 3 εκ ευρώ, προκειμένου αυτό το έργο υποδομής που κόστισε 50 εκ ευρώ να ανταποκριθεί στον σκοπό για τον οποίο υλοποιήθηκε που δεν είναι άλλος από την άρδευση των παραγωγικών εκτάσεων. Είναι επιβεβλημένη λοιπόν η περαιτέρω χρηματοδότηση του , τόνισε η κ. Μπακογιάννη, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αγροτών στα 2/3 του νομού Ρεθύμνου.
Μετά το φράγμα των Ποταμών επισκέφθηκαν περιοχές των Δήμων Κουρητών, Συβρίτου, Σπηλίου και Φοίνικα.
Αύριο Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιαννουλάκης θα είναι στο Ρέθυμνο, συνοδεύοντας την κ. Μπακογιάννη στην δεύτερη ημέρα της επίσκεψής της στο νόμο, σε περιοχές του ορεινού Μυλοποτάμου.
Το πρωί του Σαββάτου η Ντόρα θα επισκεφθεί τα γραφεία της Μητρόπολης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου για να συναντήσει το Νέο Μητροπολίτη κ.κ. Ευγένιο και να τον συγχαρεί για την ομόφωνη εκλογή του.
Τέλος όσον αφορά στο πρόγραμμα περιοδειών στο νομό Ηρακλείου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Σερμάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη απόψε (22-10-10) στο εμπορικό κέντρο Τάλως, και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Αμουδάρα, το Γάζι και τη Ρογδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :