Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Υπάρχει δυσαρέσκεια και πρόβλημα με Χρυσοχοΐδη ….

Έντονη δυσαρέσκεια υποβόσκει εναντίον του υπουργού ΠΡΟΠΟ. Ακόμα και ο πρόεδρος Γιώργος είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος μετά τις δηλώσεις του ΠΡΟΠΟ από το βήμα της Βουλής για τον μουσουλμάνο Ομπάμα! Ο Μιχάλης ήθελε να κλέψει (ως συνήθως) την παράσταση και τα κατάφερε στην προ ημερησίας συζήτηση για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. θέμα ιδιαίτερα κρίσιμο που δεν επιτρέπει υπερβολές εξαιτίας της χειραγώγησης που επιχειρείται από εθνικιστικές ομάδες που πρόσκεινται στην άκρα δεξιά, το ΛΑΟΣ και τη Νέα Δημοκρατία. Υπερβολές αυτού του είδους πετάνε λάδι στη φωτιά. Τη στιγμή που η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξάνεται αλματωδώς και ο πρωθυπουργός γίνεται αποδέκτης πολλών παραπόνων για τις αμέλειες του Υπουργείου Προστασίας.
Μπορεί τα μέσα ενημέρωσης να κρύβουν επιμελώς την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά στην κοινωνία δεν μπορεί να κρυφτεί η απογοήτευση προς τη λειτουργία του υπουργείου. Βουλευτές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας μεταφέρουν τα άσχημα μηνύματα από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Κατά μέσον όρο έχουμε τρεις αιματηρές ληστείες την εβδομάδα. Καθημερινά εμφανίζονται κρούσματα διαρρήξεων, κλοπών αυτοκινήτων και ληστειών. Οι ηλικιωμένοι αισθάνονται εντελώς ανυπεράσπιστοι απέναντι στις ....

.... καθημερινές επιθέσεις που δέχονται. Το υπουργείο μοιάζει να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Οι επικεφαλείς του Υπουργείου συμπεριφέρονται σαν αιχμάλωτοι των οργανωμένων εγκληματικών ομάδων. Φαίνονται ανίκανοι να αντιδράσουν ακόμα και απέναντι στους μικροκακοποιούς και τους τσαντάκηδες που δρουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας.
Την ίδια στιγμή ο υπουργός έχει ανοίξει διαβούλευση με συνδικαλιστές και χάνει πολύτιμο χρόνο συζητώντας άσχετα με το έγκλημα ζητήματα που θα μπορούσαν να περιμένουν. Είναι λογικό τα παράπονα για τον υπουργό ΠΡΟΠΟ να φτάνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο, ασταμάτητα….

Δεν υπάρχουν σχόλια :