Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Ερντογάν χαρακτηρίζει την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία ...."απαράδεκτη"!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε την έκθεση που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την Τουρκία «Μονομερή και απαράδεκτη» . Επειδή ουσιαστικά ζητάνε να αποχωρήσουν τα τούρκικα σρτατεύματα από την κατεχόμενη Κύπρο.

Κατηγόρησε την « Ελληνοκυπριακή Διοίκηση Νότιας Κύπρου και την Ελλάδα, ως εγγυήτρια χώρα» ότι αποφεύγουν τις συνομιλίες, τονίζοντας ότι «το 2004 αυτοί που ζήτησαν αναβολή ήταν η Ελλάδα κι η Νότια Κύπρος. Παπαδόπουλος και Καραμανλής είχαν ζητήσει αναβολή, αλλά εμείς επιμείναμε και έτσι σε μια εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα δημοψηφίσματα».
Δε λένε οι Τούρκοι να βάλουν μυαλό. Το μυαλό φυσικά είναι συνδυασμένο με σύνεση και σωφροσύνη. Πως θέλετε μάτια μου να ...
..... μπείτε στην Ευρώπη με αδιαλλαξία και προκλητικότητα; Έτσι θα σας δεχτούμε; Εσείς θα το παίζετε παλικαράδες κι’ εμείς θα κοιτάμε την προκλητικότητα σας να περνά από μπροστά μας!
Έλεος πια με αυτή την απαράδεκτη τακτική που ακολουθείτε. Εάν μάλιστα συμπεριφέρεστε έτσι για εσωτερική κατανάλωση ακόμα χειρότερα. Δεν βάζετε στην ατζέντα σας και την εξομάλυνση των σχέσεων με την Κύπρο και την Ελλάδα; Έτσι θα προχωρήσετε; Αυτή η απαράδεκτη στάση που τηρείται απαρέγκλιτα σας έχει φάει μέχρι στιγμής

Δεν υπάρχουν σχόλια :