Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Παυλόπουλος αναλαμβάνει ρόλο ταχυδρόμου μεταξύ Σαμαρά –Καραμανλή;

Προχθές ο Σαμαράς δείπνησε με τον Προκόπη, τον Παυλόπουλο, παρέα με τον πρώην περιφερειάρχη Δημ. Σταμάτη. Σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα.
Πολλοί απόρησαν γιατί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της ιδιαίτερης συμπεριφοράς. Μάλλον δεν ξέρουν ότι ο Παυλόπουλος θα μιλάει ως εκπρόσωπος του Καραμανλή με τον Σαμαρά. Και η σχέση αυτή επισημοποιήθηκε με δείπνο για τρεις, σε ...

..... εστιατόριο πολυτελείας.
Μπορεί ο Προκόπης να μην κατέκτησε θέση στη φρουρά του νυν προέδρου, παραμένει πάντως στη φρουρά του πρώην προέδρου. Καθόλου άσχημα! Εξάλλου η «σιωπηλή» υποτίθεται υποστήριξη που παρείχε στη Ντόρα ανήκε στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που ήθελε όλους τους φθαρμένους καραμανλικούς να στηρίζουν Ντόρα.
Ο Παυλόπουλος λοιπόν παραμένει τακτικός συνομιλητής του πρώην προέδρου και προσωπικός ταχυδρόμος των απόψεων και αιτημάτων του, προς το νέο πρόεδρο.
Το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα παραιτηθεί τελικά όπως υποσχέθηκε στον δύσμοιρο ελληνικό λαό προεκλογικά . Τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον το ξέχασε και ξανά προς την δόξα τραβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :