Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τα έπαιρνε και η Πολιτική Άνοιξη από τα μαύρα της Siemens;

Το σύστημα παραπληροφόρησης βλέπουμε ότι έθαψε κανονικά την αποκαλυπτική κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου και πρόβαλε μέχρι κορεσμού την κατάθεση της λιγότερο έγκυρης Αριστέας Μπουγάτσου. Η κατάθεση του Τέλλογλου προέρχεται κατευθείαν από τη δικογραφία του Μονάχου, όπου το σκάνδαλο Siemens ερευνήθηκε διεξοδικά και χωρίς την συνήθη σκανδαλολογία των εν Ελλάδι κίτρινων τύπων και εντύπων. Αντίθετα η Μπουγάτσου στηρίζεται κυρίως σε ημερολόγια, από αυτά που μπορούν να κατασκευαστούν όποτε χρειαστεί και συνήθως αποτελούν αναξιόπιστες πηγές στα δικαστήρια και στην σοβαρή δημοσιογραφία.
Εντύπωση προκάλεσε από την κατάθεση του Τέλλογλου η καταγγελία ότι το 2002 μεγάλο ποσό από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens κατευθύνθηκε σε «μικρό κεντροδεξιό κόμμα», το οποίο δεν κατονόμασε.
Εμείς ασχολούμαστε με τις «αισθήσεις» και τα ημερολόγια της κυρίας Αριστέας!
Ποιο άραγε είναι το «μικρό κεντροδεξιό κόμμα»; Να υποθέσουμε τα κόμματα του Σαμαρά και του Αβραμόπουλου. Σίγουρα δεν εννοεί το ΛΑΟΣ γιατί στην γραφή και τον λόγο του Τέλλογλου, το ΛΑΟΣ κατατάσσεται στα ακροδεξιά κόμματα. Άρα είναι σαφές ότι εννοεί είτε την «ΠΟΛΑΝ», είτε το ΚΕΠ. Κάτι που φυσικά δεν συμφέρει το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Περιμένατε δηλαδή να αναρωτηθεί για την ουσία της καταγγελίας το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα; Άδικα περιμένατε.
Το πιο πιθανό πάντως είναι να τα «πήρε» η Πολιτικά Άνοιξη, λόγω των καλών υπηρεσιών που προσέφερε και το 1993, στην «μητέρα παρτίδα» των μεγάλων συμφερόντων. Όταν έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :