Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Την κάναμε Μπουγάτσου!

Αυτή η Μπουγάτσου έχει στοιχεία γι’ αυτά που λέει;
Ποιές ακριβώς πηγές επικαλείται για να στηρίξει τα λεγόμενά της; Ή μήπως όλα όσα λέει στηρίζονται στο υψηλού «ήθους» δημοσιογραφικό της κριτήριο; Κάτι που ζήσαμε με τους δημοσιογράφους και επί Κοσκωτά, όταν "όλοι οι πολιτικοί τα είχαν πάρει από την Τράπεζα Κρήτης".
Καταρχάς σε όλα απολύτως τα σκάνδαλα έχει άποψη. Είναι επί παντός σκανδάλου. Η σκανδαλοθηρία πλέον λέγεται και μπουγατσάδα! Αυτή, εμπλέκει παραπάνω από τη μισή Ελλάδα στα «σκάνδαλα». Οι καταθέσεις της θυμίζουν άλλες εποχές. Σκοτεινές και μαύρες όπου «εκτελούνταν» μέσω καταθέσεων οι μη αρεστοί στο σύστημα. Παραδίδονταν στην πυρά της ηθικής (;) και της αλήθειας (;). Είναι δυνατόν, για όλα να έχει άποψη; Φόρεσε μια μαύρη κουκούλα και όποιον πάρει ο Χάρος; Και να παρουσιάζεται ως επιστήμων των σκανδάλων; Ποιά ακριβώς συμφέροντα εξυπηρετεί η ίδια, πέραν εντάξει των «πασιφανών» και πολύ «αγωνιστικών»…. ελευθερία του τύπου, τεράστια αγάπη για τον ελληνικό λαό και μεγαλειώδη δημοκρατική παιδεία! Μπλα, μπλα! Άσε που τα φιλικά προς αυτήν μέσα ενημέρωσης (και συμφέροντα φυσικά φυσικά) από τις περίεργες καταθέσεις της προβάλλουν ό,τι θέλουν και ό,τι συμφέρει το εν γένει σύστημα! Δηλαδή ξαφνικά μέσα στον κυκεώνα της διαπλοκής βρέθηκε μια «καημένη» φωνή, αντισυστημική (μπλιάχ!) να εξυπηρετήσει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο; Ανυπεράσπιστη απέναντι στα πανίσχυρα κεφάλαια και συμφέροντα; Μόνη κι’ έρημη σαν την καλαμιά στον κάμπο; Έτσι ξεκίνησε ένα πρωί και αποφάσισε να τα βάλει με το σύστημα, στο οποίο σύστημα σημειωτέον η ίδια ανήκει!
Συγνώμη αλλά εντύπωση προκαλούν όλα αυτά. Κυρίως η διάθεση που υπάρχει για συγκάλυψη συγκεκριμένων πολιτικών κέντρων που μένουν ανέπαφα και διάθεση εξολόθρευσης άλλων που δεν είναι συμπαθή στις μεγάλες οικογένειες της Ελλάδας!
Καμιά φωτογραφία της Μπουγάτσου υπάρχει στο διαδίκτυο, βρε παιδιά; Ποιό ακριβώς πέπλο καλύπτει το πρόσωπό της και την δημοσιογραφική της δράση; Είναι σα να μην υπάρχει! Η δημοσιογράφος με το σκοτεινό πρόσωπο. Τα ξέρει όλα, μπαίνει παντού, έχει άποψη για όλα! Πανίσχυρο βλιμ του συστήματος των διαπλεκομένων μέσων ενημέρωσης! Κάτι σαν μια ωραία μπουγατσάδα!
[Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας κάμει και καμιά μπουγάτσα;]

Δεν υπάρχουν σχόλια :