Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Το μπλε βιβλίο σκέψης του Αντώνη

Επί του πιεστηρίου βρίσκεται η "Μπλε Βίβλος" της σκέψης του Αντώνη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την σκέψη του καπτάν μουστακλή Χρύσανθου συγκεντρωμένη σε μια δερματόδετη πολυτελής έκδοση με χαραγμένο το πρόσωπο του Αρχηγού στο βαθύ μπλε εξώφυλλό της. Σκέψη που πολύ σύντομα θα κληθούν να υιοθετήσουν όλα τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ και τα 960.000 μέλη της. Αφού τις ενστερνίζεται απόλυτα μέχρι και ο Αρχηγός Αντώνης. Ήδη γίνεται λόγος για το ιδεολογικό απόσταγμα (ή και απόβρασμα..όπως θέλετε πέστε το) του στρατηλάτη συνωμοσιολόγου και εν αναμονή βουλευτή Επικρατείας, μουστακλή Λαζαρίδη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η «Ανοιξιάτικη Βίβλος» θα αποτελεί την προσευχή κάθε ανοιξιάτικου Νεονεοδημοκράτη και το απαραίτητο πιστοποιητικό-διαβατήριο κάθε συνέδρου ώστε να μπορεί να έχει σαφές ιδεολογικό περίγραμμα. Την πρώτη σελίδα θα κοσμεί το βασικό σύνθημα του Συνεδρίου «Ελλάς Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς»..!
Ειδικά για τη νεοϊδεολογία της ΝεοΝΔ δεν χρειάζονταν ούτε καν Προσυνέδριο να γίνει (επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και ανεβλήθη) μια και Υπεύθυνος Βασικής Ιδεολογίας είναι ο Χρύσανθος και δεν χρειάζεται συμβουλές και οδηγίες. Ξέρει από ιδεολογίες. Άντε να τον βοηθήσουν ο Φαήλος και ο Μουρούτης. Φτάνουν για την επεξεργασία του ιδεολογικού μανιφέστου της ΝεοΝΔ. Δεν θέλουν άλλους. Οι υπόλοιποι απλά θα ενστερνιστούν τυφλά τη νέα "Μπλε Βίβλο" και θα ορκίζονται στο περιεχόμενό της, άσχετα εάν δεν ξέρουν, τί ακριβώς εννοούν ο μουστακλής και η παρέα του!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :