Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πανικός στην Ρηγίλλης για τα κρυφά δείπνα και τα μυστικά ραντεβού του Αντώνη

Πολύ κακή εντύπωση στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει τα "γεύματα" του Αντώνη. Τα γνωστά, γιατί υπάρχουν και πολλά κρυφά! Δεν θέλουν να σκεφτούν καθόλου ότι μπορεί να διαρρεύσουν τα κρυφά μέχρι στιγμής γεύματα και δείπνα!
Ήδη η εικόνα του Σαμαρά έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τα γεύματα με τους νταβατζήδες (βλέπε Μπόμπολα) και το κρυφό ραντεβού με τον Δημαρά. Το φυσούν και δεν κρυώνει! Πώς τόλμησε ο φίλος Δημαράς να ...................
......................
υποπέσει σε τέτοιο ατόπημα που έχει κάμει ζημιά και στον Αντώνη αλλά και στον ίδιο τον Δημαρά! Υπενθύμισε στην κοινή γνώμη το 2002 όταν ο Δημαράς ήταν υποψήφιος του ΔΗΚΚΙ και ο Αντώνης τον στήριζε κρυφά αλλά και φανερά με διάφορα μυστικά και on camera ραντεβού!
Τα ραντεβού αυτά έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και αμαύρωσαν την δήθεν ανεξάρτητη εικόνα που λάνσαρε ο Δημαράς! Το δε ψέμα που υποστήριξε ότι συναντήθηκε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς τον έχει πλήξει επίσης ανεπανόρθωτα.
Τελικά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν ο εξής ένας … Σαμαράς. Δεν υπάρχουν άλλοι και φαίνεται αρκούσε αυτό το ραντεβού για την στρατηγική του επίδοξου υποψήφιου περιφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :