Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αμετανόητα προκλητικός μέχρις εσχάτων ο Αντώνης!...!

Τελικά αυτοί που τον αποκαλούν "Σαχλαμαρά" δεν έχουν άδικο.
Χθες επανέλαβε πάλι οτι έχει το μαγικό φίλτρο σύμφωνα με το οποίο θα μηδενίσει το έλλειμα μέσα σε ένα χρόνο. Σε λίγο θα μας κάνει να πιστέψουμε οτι το εννοεί κιόλας.....Το κακό είναι οτι πάλι δεν ανελυσε με τρόπο αναλυτικό και εμπεριστατωμένο πως ακριβώς θα γίνει αυτό, με ποιές περικοπές και σκληρά μέτρα θα το επιτυχει.

Πλέον έιναι φανερο, οτι μιλάμε για ένα κόμμα που έχει τραγικό πρόβλημα ιδεολογικής ταυτότητας, ενα κόμμα που δεν ξέρει ακριβώς που παν' τα τέσσερα, βυθισμένο σε μια αριστερόστροφη αντιμνημονιακη καταστροφικα συντηρητικη ρητορεία, ανευ απολύτως καμιας ................
..................
συγκεκριμένης εναλλακτικης πρότασης που βολοδέρνει μεταξύ παλαιοδεξιου συντηριτισμου και αριστερίστικου κρατισμού.

Η γελοία αντι-μνημονιακή ρητορεία του Σαμαρά μπορεί να πείσει μόνο τους τρελο-φανατισμένους οπαδούς του, οι οποίοι σε λίγο θα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.

Οποτε βλέπουμε το Σαμαρά να μιλαει στην τηλεόραση, μας δίνει την εντύπωση οτι μιλάει ο γελωτοποιός του Βασιλιά. Αυτα που λεει και κυρίως αυτά που πράτει είναι για γέλια αν όχι για κλάμματα. Εχει βυθίσει το πολιτικο σύστημα στην ανευθυνότητα και σαχλαμάρα.

Εχει καταντήσει τη Νέα Δημοκρατία franchise του Σύριζα και όπως παει θα βάλει κάτω και τη Παπαρήγα...

Αντε και εις ανώτερα. Και σε λίγο Αντώνη πάρε και το ΠΑΜΕ και τον Αλαβάνο και αντε και κλείστε την Ακρόπολη όλοι μαζί για να φύγουν οι ιμπεριαλιστές του ΔΝΤ και οι κεφαλαιοκράτες του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος..........

Είναι κρίμα που η ιστορική παράταξη της ΝΔ έχει καταντήσει ένα λαικιστικό συνοθύλευμα χωρίς προτάσεις, ιδέες και στρατηγική.
ο Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :