Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Νέα απίστευτη κωλοτούμπα από Σαμαρά.

Τι είχες Γιάννη ; Τι είχα πάντα .......Επίπεδο πολιτικής υπό του μηδενός !

Ο Αντώνης Κωλοτουμπαράς έδειξε πάλι το πραγματικό του πρόσωπο. Οπως λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, "Λέων" στο εσωτερικό, "Λαχανάκης Βρυξελλών" στο εξωτερικό.Με το που πάτησε το πόδι του ξανά εντός των τειχών, άρχισε πάλι τις φαιδρές αντιμνημονιακές του επαναστάσεις της δεκάρας. Γελάει ο κόσμος με την πάρτη του.

Στη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη με περίσσεια και προκλητική θρασύτητα, ξανακατηγόρησε όλους αυτούς που έχουν την ίδια θέση με αυτόν, δηλαδή στηρίζουν τα διαρθρωτικά και δημοσιονομικά μέτρα εκτός από αυτά που αφορούν περικοπή μισθών σε .........
.................  χαμηλοσυνταξιούχους και αύξησεις ΦΠΑ, με τη μόνη διαφορά οτι είπαν ΝΑΙ επι της αρχης στο νομοσχέδιο του Μνημονιου, με την απαράδεκτη  φράση στο τέλος της συνέντευξης :

"Οσοι ψήφισαν το Μνημόνιο, θα το κουβαλάν για πολύ καιρό μαζί τους".................
Η πρόκληση του πλεόν παίρνει χαρακτηριστικά προσβολής της νοημοσύνης του Ελληνικού λαόυ ! Μα πόσο αδιστακτος λαικιστής έχει καταντήσει ; Ο άνθρωπος μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι τι κόμμα ηγείται.

Το ερώτημα μου είναι οτι τη μεθεπόμενη Πέμπτη στο συνέδριο των ομολόγων του που θα γίενι εδώ στην Αθήνα,  θα τους επαναλάβει αυτό που είπε χθες ; Δηλαδή, οτι όσοι ψηφισαν ΝΑΙ επί της αρχης στο Μηχανισμό Στήριξης ειναι προδότες και εκαναν μια τόσο εγκληματικά εθνοπροδοτική............ ενέργεια που θα την κουβαλάν για πάντα συνείδησή τους ; Θα τολμήσει να επικρίνει τους Ευρωπάιους ομολόγους του, οτι με την απόφαση τους να δημιουργήσουν Μηχανισμό Στήριξης, εγκλημάτισαν κατά της Ελλάδος και οτι και αυτοί θα το κουβαλάν για πάντα μέσα τους...........;

Είναι τραγικός. Εχει καταντησει τη Νέα Δημοκρατία ένα γραφικό αριστερίστικο φαιδρο μικρό κόμμα διαμαρτυρίας, το οποιο οταν βγάινει στην Ευρώπη και τρώει τη μια καρπαζιά μετά την άλλη, στέκεται σούζα.

Petros

Δεν υπάρχουν σχόλια :