Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ επεδίωκε χαλαρή ψήφο;

Ναι! Το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να δοθεί στις Αυτοδιοικητικές εκλογές μορφή διαμαρτυρίας, ούτε εθνικών εκλογών.
Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης με πρώτη και κύρια τη Νέα Δημοκρατία εξέλαβε την χαλαρή ψήφο που επεδίωκε το ΠΑΣΟΚ ως αδυναμία και αρπάχτηκε από το απατηλό «μνημόνιο - αντιμνημόνιο».
Όλοι ξέρουμε ότι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη η Ελλάδα θα υποχρεούνταν έτσι και αλλιώς να οδηγηθεί στο μνημόνιο. Οπότε η ΝΔ υπό την ηγεσία του Σαμαρά οδηγήθηκε σε επικίνδυνα για τον τόπο λαϊκίστικα μονοπάτια που σπρώχνουν τη χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.
Η απήχηση του θορυβώδους, ανέφικτου και ανέξοδου «ΟΧΙ στο μνημόνιο» ανάγκασε τους ..........
...................
κυβερνώντες να αλλάξουν ρότα. Έτσι έφτασαν οι εκβιασμοί και τα διλλήματα στις …. εκλογές! Σήμερα η προκήρυξη εθνικών εκλογών θεωρείται ακόμη πιθανότερη εάν και εφόσον τελικά κερδίσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις….. το τρο0μακτικό σενάριο που εμφανίστηκε μετά το εκλογικό δίλλημα είναι να κερδίσει τις επόμενες εκλογές ο Αντώνης και να κληθεί να μηδενίσει το έλλειμμα έως τα τέλη του 2011, μειώνοντας τους φόρους και αυξάνοντας τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Το θετικό από αυτό τον πολιτικό κατήφορο θα είναι το οριστικό τέλος της Μεταπολίτευσης και του εθνικού μας ωχλαϊκισμού. Μόνο που το «τέλος» θα είναι οδυνηρό! Θα βρεί τους Έλληνες χρεοκοπημένους και θα αφήσει την Ελλάδα στη δεινή θέση του διεθνούς επαίτη ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :