Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τα "αντιμητσοτακικά" κόμπλεξ του Τράγκα βρίσκουν στόχο στο πρόσωπο της Ντόρας.!

Τα παλιά και ανεξήγητα "αντιμητσοτακικά" κόμπλεξ του κ. Τράγκα, δεν έχουν προηγούμενο.
Ο ευεργετηθείς εκ του επιτίμου κ. Τράγκας, δεν διστάζει να κάνει αναγωγή στην δήθεν ..."αποστασία του '65" χαρακτηρίζοντας ανερυθρίαστα ως ..."αυτομολία" την ανεξαρτικοποίηση Κιλτίδη.
Είναι κρίμα, γιατί από δημοσιογράφους του βεληνεκούς Τράγκα, θα είχαμε περισσότερες απαιτήσεις.
Φαίνεται πως κι' εμείς ξεχνάμε ότι το σκυλί γλείφει μόνον εκείνον που τον ταϊζει και τον χαϊδεύει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η φυλλάδα του κ. Τράγκα ονόματι "Η ΧΩΡΑ" ... έτρωγε καλά από τον κρατικό κορβανά υπό μορφήν επιχορηγήσεων και δη επί κυβερνήσεως στην οποία μετείχε και η ... κόρη του επιτίμου που με τόση λύσα "κτυπάει" σήμερα ανηλεώς.
Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Μόνο με το όνομά τους.!
Γράφει στην εφημερίδα του μεταξύ των άλλων ο κατ΄επίφασιν και φερόμενος ως... δεξιός Κος Τράγκας:
"...Σε οργανωμένο σχέδιο που φέρνει στο μυαλό μέρες του 1965 παραπέμπει η χθεσινή μεθοδευμένη αυτομόληση του Κώστα Κιλτίδη από την Κ. Ο. της Ν. Δ...
...Ο βουλευτής Κιλκίς θα αναζητήσει τώρα το αβέβαιο πολιτικό του μέλλον κοντά στην "φίλη" του, κ. Ντόρα Μπακογιάννη...
...Η ασέβεια προς την ετυμηγορία των απλών πολιτών που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά και της αρχές της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης εκ μέρους τόσο της κ. Μπακογιάννη όσο - κυρίως- και του κ. Κιλτίδη επικυρώθηκε και από το γεγονός ότι και οι δυο κρατούν τις έδρες που πήραν με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας...
...Το "πλάνο αποδόμησης" του ανθρώπου που 800.000 πολίτες ανέδειξαν στην ηγεσία του κόμματος έχει και συνέχεια. Η "Χ" αποκαλύπτει σήμερα ότι τουλάχιστον δυο, ακόμη, βουλευτές θα ακολουθήσουν την κ. Μπακογιάννη στο μονοπάτι της διάσπασης..."
________
gianniotis: Άσε τον ...πρόλογο κ. Τράγκα, γιατί κι' εμείς εδώ ... ψηφίζουμε. Στην ίδια ... "χώρα" - οποία σύμπτωσις - εννοώ.! Αν σε έπιασε ο ... "πόνος" για τις δύο έδρες των Μπακογιάννη & Κιλτίδη, θα έπρεπε να είχες δείξει ανάλογη ... "ευαισθησία" και για τους άλλους επτά ... "ανεξάρτητους" του Ελληνικού κοινοβουλίου. Τρείς του Pasok ελέω ΔΝΤ και τέσσερις του ΣΥΡΙΖΑ ελέω Τσίπρα.
Κρίμα κ. Τράγκα γιατί σε γνωρίζω από την εποχή της παλιάς "βραδυνής", όπου πρώτος εσύ πήρες στην αγκαλιά σου τον αγρίως δολοφονηθένα από τα καθήκια της 17ης Νοέμβρη ιδιοκτήτη της.
Κρίμα κ. Τράγκα γιατί δεν ήσουν όπως σε ήξερα από την εποχή των .... Κασιμάτηδων και... και ...
Γι' αυτό σου λέω φίλε Γιώργο Τράγκα, άσε τον πρόλογο.!
Και μια λεπτομέρεια που εντέχνως και ηθελημένα ...αποσιωπάς:
Η Ντόρα διεγράφη, δεν ανεξαρτικοποιήθηκε.! Διεγράφη από έναν άλλον επίσης ευεργετηθέντα εκ του επιτίμου.
Πόσο δίκιο είχε εκείνος που είπε ότι ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.!
Γι' αυτά και για άλλα πολλά, θα ... μιλήσουμε μια άλλη φορά φίλε Γιώργο Τράγκα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :