Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η απελπισία τους έχει «κουζουλάνει», όπως λένε και στην Κρήτη... Έτοιμοι οι Νεορηγιλλάριοι να στηρίξουν και το... γιο της Ντόρας στο Καρπενήσι!!!

Σαν βόμβα έσκασε η χθεσινή αποκάλυψη του υπευθύνου της ΝΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Βασίλη Μιχαλολιάκου, ότι ο Αρχηγαντώνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της στήριξης του γιου της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη για το διευρυμένο Δήμο Καρπενησίου στην Ευρυτανία. Ο Βασιλάκης έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα, πασχίζοντας -με μια σχεδόν φασιστική λογική- να τον... διαχωρίσει από τη μάνα του -την οποία όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπά και υπερασπίζεται, αφού αυτή τα μεγάλωσε από μικρά παιδιά που έμειναν ορφανά από πατέρα (η φωτογραφία αριστερά από την κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη, 29-09-1989). Τόνισε, ότι είναι γιος του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, ξεχνώντας, ότι ο μεγάλος όντως Παύλος ήταν γαμπρός του Μητσοτάκη, σύζυγος της Ντόρας και κεντρικός εμπνευστής της στρατηγικής της ΝΔ την περίοδο 1985-1989, επίκεντρο της οποίας υπήρξε η Εθνική Συμφιλίωση με την Αριστερά.
Οι άνθρωποι της Ρηγίλλης-Συγγρού-Μουρούζη έχουν περιέλθει σε κατάσταση σοβαρής ψυχώσεως, όταν επιχειρούν τέτοιες λογικές και ιστορικές ακροβασίες. Όχι ότι ξαφνικά... αγάπησαν τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά γνωρίζουν πως σε περίπτωση που τελικά κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στη γενέτειρα του πατέρα του, κανείς άλλος συνδυασμός δεν θα έχει την παραμικρή ελπίδα επιτυχίας... Την ανάγκην, λοιπόν, φιλοτιμίαν ποιούμενοι, κατά το ρητό, θυμήθηκαν τον αείμνηστο Παύλο...
Μόνο που ο Κώστας δεν θα αποδεχόταν ποτέ μια στενή κομματική στήριξη που θα τον απέκοπτε από τα πολιτικά νάματα που τον γαλούχησαν και τον άνδρωσαν στις πολύ δύσκολες στιγμές που του επεφύλαξε η ζωή.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την κηδεία του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη...

Δεν υπάρχουν σχόλια :