Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Η σαμαρική Ρηγίλλης άφησε μόνο του τον Καραμανλή για τέσσερις μέρες. Δεν τον χρειάζεται πλέον!

Ακόμα και τη διαγραφή του Καραμανλή πρότειναν όργανα της βαθιάς σαμαρικής-δεξιάς!
 Πριν λίγες βδομάδες τον χειροκροτούσαν και εκθείαζαν τις ηγετικές του ικανότητες. Σήμερα γλύφουν το Σαμαρά και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε και η κυβερνητική του θητεία.
Δεν αισθάνονται καν την ανάγκη να τον υπερασπιστούν προσωπικά ακόμα και αν είναι παρόντες σε σκληρές επιθέσεις που δέχεται στη Βουλή ή στα ειδησεογραφικά πλατό. Το νέο αφεντικό θέλει να ξεμπερδεύει με το παρελθόν και τον ίδιο τον Καραμανλή. Αποτελεί ίδιον χαρακτηριστικό των μεγαλοστελεχών της Ρηγίλλης, το προσωπικό συμφέρον. Η καρέκλα πάνω απ’ όλα. Αν αυτή την καρέκλα την εξασφαλίζει ο Σαμαράς, γίνονται αμέσως προσκυνητές του προέδρου Αντώνη και της νέας τάξης πραγμάτων! Άντε να βγει κανένας βου-βουλευτής να πει καμιά κουβέντα υπέρ του πρώην. Τα επίσημα όργανα όμως μούγκα .....
Τον υποστηρίζει βέβαια ο …. Καρατζαφέρης: «Ετοιμάζουν εξόδιο ακολουθία του Καραμανλή»! Ανήκουστο να καταγγέλλει τη συνεργασία Παπανδρέου-Σαμαρά εναντίον του Καραμανλή ο αρχηγός ενός άλλου κόμματος και το ίδιο το κόμμα του να εκπέμπει μια ηχηρή σιωπή ή να επιτρέπειτη διαρροή κάποιων θολών υπερασπιστικών δηλώσεων, ίσα ίσα για να "μην μας παίρνουν την πρέφα".
Ακόμα και ο Μιχαλολιάκος, υποτίθεται ένας εκ των βασικών εκπροσώπων της βαθιάς λαϊκοδεξιάς ήταν «ναι μεν, αλλά». Ακόμα και οι βασικοί εκπρόσωποι του δεξιού DNA αποδείχτηκαν προσκυνημένοι και θιασώτες της καρέκλας και των προσωπικών συμφερόντων τους!
Ακολουθεί βίντεο σχετικό με τις αντιδράσεις στην επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο.





Δεν υπάρχουν σχόλια :