Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Τελικά ποιο "θεριό" θέλουν να φάνε εκεί στη Ρηγίλλης; Τη Ντόρα ή τον Καραμανλή;

Στις φυλλάδες και τα blogs του σαμαρικού συστήματος γράφεται ολοένα και περισσότερο τελευταία, η "θερμή" παράκληση να γίνει θεριό ο πρόεδρος Αντώνης. Να γίνει θηρίο ανήμερο για να επιβληθεί στο κόμμα και στην κοινωνία ολόκληρη. Για να γίνει όμως πρέπει να «φάει ένα θεριό».
Δεν διευκρινίζουν όμως ποιό ακριβώς θεριό χρειάζεται να φάει για να «δέσουν τα μάγια». Ξεκίνησαν εννοώντας τη Ντόρα αλλά ενδιάμεσα μπήκε στο κάδρο των θηρίων και ο Καραμανλής. Τη Ντόρα την έχουν για μετά ή πακέτο με τον πρώην πρωθυπουργό. Έτσι και φάνε τον πρώην θα είναι θέμα χρόνου να φάνε και τη Ντόρα, στην οποία έχουν φορτώσει ολόκληρη την κυβέρνηση Καραμανλή.
Εντέχνως το σύστημα Σαμαρά σε συνεργασία με βρώμικες φυλλάδες και πληρωμένα blogs φόρτωσαν τους μηχανισμούς του Καραμανλή και την οικογενειοκρατία στη Ντόρα. Ο ίδιος ο Καραμανλής έπαιξε στο ίδιο ταμπλό για να μην «παραδώσει» το κόμμα στην πιο πετυχημένη υπουργό του. Όλες σχεδόν οι επιτυχίες της κυβέρνησής του είναι δεμένες με τη Ντόρα!
Τώρα βρίσκεται και αυτός στο στόχαστρο των απειλών που προέρχονται από τη σαμαρική Ρηγίλλης, μια και επέτρεψε να δημιουργηθεί χωρίς κανένα εμπόδιο αυτό το σύστημα απειλών, εκφοβισμού, μεθοδεύσεων και ίντριγκας!...!
Τα φαντάσματα της σαμαρικής Ρηγίλλης έχουν περάσει για τα καλά σε ισορροπίες τρόμου! Η Ρηγίλλης ζει ένα θρίλλερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :