Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Σε λίγο στο "περιοδικό". Πως η σαμαρική Ρηγίλλης παύει όποιους θεωρεί Ντορικούς

Χωρίς πολλά πολλά. Με μια απλή επιστολή. Σε λίγο θα την αναρτήσουμε!
Η επίσημη σαμαρική Ρηγίλλης συνεχίζει το πογκρόμ των διώξεων που ξεκίνησε από την ημέρα που τα ανοιξιάτικα στελέχη εισέβαλλαν στο νεοκλασικό. Αν δεν πάρουν ολόκληρο το κόμμα δεν ησυχάζουν και πιστεύουν ότι δε γίνεται να περάσουν στο «νέο ξεκίνημα» με μη-αρεστούς. Η ανασυγκρότηση περνά μόνο από κλειστές πόρτες και στηριζόμενη σε φίλους της αποτυχημένης "Άνοιξης" και όχι σε στελέχη που έχουν παλέψει για την μεγάλη κεντροδεξιά και φιλελεύθερη παράταξη. Αυτά τελείωσαν!
Το κακό είναι ότι έχουν πιστέψει πως το κόμμα έχει περάσει στην ιδιοκτησία τους πλέον. Με ιδιοκτησιακή αντίληψη αντιμετωπίζουν και την στελέχωση του κόμματος. Διορίζουν, διαγράφουν και διώκουν στα μουλωχτά και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί για να μην προκαλούνται αντιδράσεις!
Έχουμε στα χέρια μας την επιστολή που στέλνει η Ανοιξιάτικη Ρηγίλλης στους τομεάρχες. Φυσικά όσοι θεωρούνται Ντορικοί παύονται χωρίς πολλές εξηγήσεις και με κάποιες αόριστες υποσχέσεις για επαναδραστηριοποίησή τους, στο .... μέλλον! Οι επιστολές υπογράφονται από τον Αγγέλακα και αποτελούν ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται δημοκρατικό και προσπαθεί να μπει ξανά στο δρόμο της κυβερνησιμότητας. Τώρα θέλουν να δώσουν την ευκαιρία και σε νέους «συμμαχητές» περισσότερο εξοικειωμένους στην ιδεολογία της «ΠΟΛΑΝ» και όχι στο πνεύμα της κεντροδεξιάς φύσης του κόμματος, που τελεί υπό διωγμόν!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :