Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η Ρηγίλλης απαγορεύει στη Ντόρα να παίρνει θέση ακόμα και για θέματα που την αφορούν.

Το νούμερο 2 Αβραμόπουλος κατά της Ντόρας
Η νέα Ρηγίλλης δεν ανέχεται ελευθερία της έκφρασης και δηλώσεις που δεν έχουν εγκρίνει οι ανοιξιάτικοι σύμβουλοι. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία εν γένει. Ακόμα και στο σοβαρότατο και  σημαντικότατο θέμα της ακύρωσης της συμφωνίας για τα χωρικά ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Κάτι που αφορά άμεσα τη Ντόρα μια και το χειρίστηκε ως αρμόδια ΥΠΕΞ.
Επ’ αυτού ζήτησε σήμερα κάλυψη ο κύριος νούμερο 2 της Ρηγίλλης. Ο γνωστός Δημητράκης ο Αβραμόπουλος. Περιμένει πρώτα να ενημερωθεί από την κυβέρνηση και μετά σε συνεννόηση με τα κεντρικά να αντιδράσουν από κοινού. Πολύ σοβιετικό το νέο σύστημα Ρηγίλλης. Μυρίζει μούχλα και καθεστωτισμό.
Φέξε μου και γλίστρησα Δημητράκη. Αν περιμένεις να σε ενημερώσουν και να ζητήσουν τη γνώμη σου …. καλά κρασιά!
Εκτός και αν θέλεις διαρκώς να επιβεβαιώνεται το νούμερό σου. Το νούμερο 2. Για το οποίο τόσο μοχθείς να το κατακτήσεις και ζητάς διαρκώς από τη Ρηγίλλης να το υπενθυμίζει στο εσωτερικό του κόμματος.
Αλλά και να απαγορεύεται παρεμβάσεις από την πρώην ΥΠΕΞ για να μην μπαίνει στα πόδια σας θυμίζει άλλα καθεστώτα και παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές. Εκεί μάλλον που οδηγείται τη ΝΔ. με τα απύθμενα κόμπλεξ που έχετε.
Ήρεμα Αβράμ. Ήρεμα. Γιατί έχετε πάρει τα βουνά και έχετε χάσει τα αυγά εκεί στη νέα Ρηγίλλης.
Πως είναι δυνατόν να αφαιρείς το δικαίωμα να υπερασπισθεί την πολιτική της η πρώην ΥΠΕΞ και γιατό όχι; Ο ακόμα πιο πρώην; Σιγά πως θα ρωτάνε εσένα που δεν έχεις ιδέα από εξωτερική πολιτική. Μέχρι να ξυπνήσεις θα την πάρουνε την πόλη. Όσο για τα μηνύματά σου …….. τελικά είναι άλλο ένα από τα αστεία σου!
Πάντως λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε. Είναι καλό να θυμόμαστε πότε πότε αυτή την έρμη «σεμνότητα και ταπεινότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια :