Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει «αντιμνημόνιο», λάθος το δίλημμα για πρόωρες

Κριτική στον πρωθυπουργό, επειδή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και στην αντιπολίτευση, επειδή ζητά καταψήφιση του μνημονίου χωρίς να έχει αντιπρόταση, άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ...............

................... "Σε μια φάση που η ελληνική οικονομία βρίσκεται πραγματικά στην πιο δύσκολη καμπή της, όπου λίγο είχαμε πάρει τα πάνω μας και φαινόταν ότι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των αγορών, εμφανιζόμαστε με το ενδεχόμενο των εκλογών, όπου οι μισοί έχουν κάνει σλόγκαν το αντιμνημόνιο λες και υπάρχει δίλημμα, μνημόνιο ή αντιμνημόνιο", δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής.

Το "αντιμνημόνιο" δεν υπάρχει ως εναλλακτική λύση, πρόσθεσε.

Εν όψει και της δημιουργίας του δικού της κόμματος, στις 21 Νοεμβρίου, η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε τόσο στο Γ. Παπανδρέου όσο και στον Αντ. Σαμαρά, λέγοντας: "Από τη μια έχεις τον έναν,που σου λέει θα μηδενίσω το έλλειμμα σε 18 μήνες και από την άλλη μεριά έχεις τον άλλον, που αντί να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων των καιρών, λέει ότι θα κάνει εκλογές και μάλιστα κυκλοφορεί και η περίφημη ιστορία περί εκλογών του Δεκεμβρίου".

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει πολύ ταχύτερα τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το Γ. Δημαρά, η ανεξέρτητη βουλευτής δήλωσε ότι αν εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής, θα πρόκειται για μήνυμα ότι οι Έλληνες έχουν πλέον την τάση να φύγουν από τη λογική του κομματικού μαντριού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :