Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Όταν γίνουμε κυβέρνηση...


Εεε, όχι Κύριοι...
ΔΕΝ πρόκειται να γίνετε ποτέ κυβέρνηση. Και δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ, γιατί θα είστε το ίδιο ανεπαρκείς όπως ακριβώς και τώρα που βρίσκεσθε στην αντιπολίτευση.
Ο σοβαρότερος όμως λόγος που δεν πρόκειται ποτέ να γίνετε κυβέρνηση, είναι μια άλλη παράμετρος την οποία φαίνεται πως σκοπίμως αγνοείτε.
Δεν θα σας το επιτρέψουμε εμείς να γίνετε κυβέρνηση.!
Η πολύ κακιά και άσχημη πολιτική ...μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να "ηγείσθε" της μεγαλύτερης μεταπολιτευτικής κετροδεξιάς παράταξης της χώρας.
Όσον αφορά τις ..."δημοκρατικές" διαδικασίες που σας έδωσαν τα ινία της παράταξης, αφήστε να το ξέρουμε καλύτερα εμείς που - όπως και να το κάνουμε - είμαστε μέσα στα πράγματα και το ...άθλημα το κατέχουμε πολύ καλά. Περισσότερο απ΄ότι μπορείτε να φαντασθείτε.!
Δύο ευρώ το ...κεφάλι, κι' όσοι "πιστοί" ... προσέλθετε.!
Αυτό σημαίνει εκλογή από τη ...βάση;
Ποιά βάση Κύριοι; Υπάρχη βάση στο πλέον ανοργάνωτο και αλληλοσπαραζόμενο κόμμα που ακούει - προς το παρόν - στο όνομα Νέα Δημοκρατία;
Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά επί του παρόντος...
Μπορείτει να μου πείτε, τί ρόλο παίζετε ως ..."αντιπολίτευση";
Έχετε απέναντί σας ένα νομίμως εκλεγέν Αμερικανικό ..."φέρμα" που παίζει το ρόλο του πρωθυπουργού - ανδρείκελου.
Έχετε απέναντί σας το τρίτο μέλος της Παπανδρεϊκής δυναστείας σε ρόλο Έλληνα (;) "κυβερνήτη" που γαμεί και δέρνει κυριολεκτικώς, και σεις δίκην κομπάρσου φιλοδοξείτε (εάν και πότε) θα γίνετε πρωταγωνιστές της Ελληνικής πολιτικής σκηνής για να ανατρέψετε - υποτίθεται - όλα τα εκτρωματικά και ανθελληνικά νομοσχέδια του διορισμένου από την τρόικα "πρωθυπουργού" της δυστυχούς Ελλάδος.
Και για να εξηγούμαστε εξ αρχής: Δεν αποτελεί για σας άλλοθι η μη στήριξη των οικονομικών μέτρων της κυβερνητικής τρόικας. Ήταν όλα προαποφασισμένα. Μην το ..."παίζετε" λοιπόν "νταήδες" και επαναστάτες ..."ποπολάροι".
Την πολιτική σας ...μαγκιά, θα μπορούσατε να την δείξετε μόνο μέσα στο ...κυνοβούλιο γκρεμίζοντας και τσακίζοντας τα έδρανα που αναπαυτικώς κάθεστε και όχι να τρώτε σαν χαϊβάνια το κουτόχορτο που σας σερβίρει το αμερικανόδουλο τσιράκι.
Και να σκεφθείτε, ότι την Εθνική καταστροφή, δεν την έχει ολοκληρώσει ακόμη. Φαίνεται όμως πως αυτό εσάς, ποσώς δεν σας ενδιαφέρει, διότι απλούστατα επάνω μας θα ...ολοκληρώσει.!
Κι' εσείς, ωσεί άσπηλες πλην μωρές παρθένες ..."σφάζεστε" προσυνεδριακώς λες κι' εμείς χεστήκαμε για τα στημένα σας ...παρασκήνια.
Άντε τώρα να το ...πιάσουμε και από την άλλη, και να τα φέρει έτσι ο ...Γεραμπής ώστε να σας δούμε πολύ σύντομα στο τιμόνι του ...Τιτανικού.!
Τί θα κάνετε;
Θα πατάξετε την τρομοκρατία που πριν ακόμη κλείσει 24ωρο "κτύπησε" τον άτυχο αστυνομικό - υπασπιστή του Υπουργού προστασίας του αφελούς πολίτη μέσα στην καρδιά της αντιτρομοκρατικής;
Θα βγάλετε από τον ..."μπεζαχτά σας" τα βερεσέδια μας προς την τρόικα και θα της πείτε ...ξού μωρή;
Θα ...πατήσετε πόδι στην πετρελαϊκή συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τα γειτονικά μας ...χανουμάκια; (τώρα το ποιοί είναι τα χανουμάκια στην προκειμένη περίπτωση, αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
Θα επαναφέρετε στην προτέρα κατάσταση εργασιακό και ασφαλιστικό;
Θα επαναφέρετε τον 13ο και 14ο μισθό στους ...πλουσιοπάροχα αμειβόμενους Έλληνες;
Τί πρόκειται να κάνετε με τους 50-100 χτικιάρηδες του ΠΑΜΕ που καθημερινά καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία, παρεμποδίζοντας ακόμη και τα ...ψαροκάικα να δέσουν στον Πειραιά και στα άλλα λιμάνια της χώρας;
Θα ασκήσετε ΒΕΤΟ στην ΜΗ ένταξη στην ΕΕ της γεωγραφικής ...τρόικας των Σκοπίων της Τουρκίας και της Αλβανίας;
Τί σκοπεύετε να κάνετε με τα ήδη παρανόμως "ελληνοποιθέντα" λαθροφέρματα;
Τί θα κάνετε με την Θράκη, όπου η κατάσταση στα Ελληνικά πομακοχώρια μας φέρνει στη μνήμη μας την ιστορική μικρασιατική καταστροφή σε νέα ...έκδοση;
Τί θα κάνετε με την ..."Τσαμουριά" της Αλβανίας και την ..."Μακεδονία" των Σκοπίων;
Θα επαναφέρετε ότι "Εθνικό" κατεργήθη από τους ανθέλληνες;
Θα επανακάμψει στην οργανική της θέση η δασκάλα Χαρά του Μεγάλου Δερείου;
Αφήστε τα Κύριοι...
Είστε μέρος του ίδιου παιχνιδιού και πάψαμε προ πολλού να ...μασάμε.
Καλό φαγοπότι στο συνέδριό σας και τα ...ξαναλέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια :